ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντολ: «Με ξαφνιάζει…» (vid)

Δεν κρύφτηκε ο Γερμανός

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στη μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι στάθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Τόμας Ντολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ τον προπονητή της Δόξας για τα συγχαρητήρια. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Από τη μια στιγμή στην άλλη χάσαμε τον ρυθμό, χάναμε τις μονομαχίες. Ο αντίπαλος ένιωσε ότι μπορούσε για κάτι καλό. Το δεύτερο γκολ ήταν δώρο για μας και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν σκέφτομαι το παιχνίδι της Πέμπτης. Προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ το σημερινό παιχνίδι. Είναι κάτι το οποίο με ξαφνιάζει βλέποντας και τις προπονήσεις στον Αρχάγγελο. Η εικόνα που βλέπω στις προπονήσεις δεν συνάδει με αυτό που βλέπω στα παιχνίδια. Ίσως να χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Όλοι λένε ότι έχει ευθύνη ο προπονητής και εγώ έτσι έλεγα όταν ήμουν παίκτης. Αλλά κάποιος πρέπει να παίξει καλύτερα».Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X