ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντολ: «Φοβόμασταν να παίξουμε...»

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις παραχώρησε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα των «γαλαζοκιτρίνων» από τον Ολυμπιακό με 2-0 στο Μακάρειο Στάδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλοι είναι απογοητευμένοι μετά από μια καθόλου καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο φοβόμασταν να παίξουμε από πίσω και να περάσουμε από τη μια γραμμή στην επόμενη. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε και πρέπει να το διορθώσουμε. Ο Ολυμπιακός μας έβαλε τέρμα με ένα επιθετικό κόντρα σε τέσσερις αμυντικούς. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα όπως όλες στο φετινό πρωτάθλημα, που κλείνονται πίσω απέναντι μας και κτυπούν στις αντεπιθέσεις με γρήγορους ποδοσφαιριστές. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ούτε από οργανωμένες επιθέσεις, ούτε από στημένα, ούτε από κάτι άλλο. Τώρα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Στην τελική πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί χωρίς αυτό δεν μπορείς να κερδίζεις».

Για το γεγονός πως το ΑΠΟΕΛ δεν έχει καλή παρουσία με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα πρώτος σκόρερ να είναι ο Μερκής: «Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό το βλέπω. Είναι κάτι που σκέφτομαι κάθε μέρα. Η επιτυχία που είχαμε στην Ευρώπη μέχρι σήμερα ήταν ένεκα της καλής οργάνωσης. Στην Ευρώπη είμαστε η ομάδα που πρέπει να μείνει λίγο πίσω. Εδώ στην Κύπρο είναι διαφορετικό. Συμφωνώ απόλυτα, δυσκολευόμαστε και αυτό είναι γεγονός. Είναι Δεκέμβρης όλοι το βλέπουμε. Αυτό όμως σημαίνει πως πρέπει όλοι να παίξουν πιο δυνατά. Αν θυμάστε όταν δοκιμάσαμε πιο παλιά το 4-3-3 είχαμε πολλές χαμένες μπαλιές και έπρεπε να αλλάξουμε κάτι. Γι’ αυτό αλλάξαμε στην πεντάδα. Αναγνωρίζω επίσης πως και με την Ομόνοια και το Παραλίμνι δεν καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Σήμερα η μέρα ήταν σκατά και πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Ίσως τον Γενάρη χρειαζόμαστε κάποιες κινήσεις. Τα παιδιά πάντως δίνουν το 100%. Πρέπει όμως να παίξουμε πιο δυνατά».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X