ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντολ: «Δεν έφταιξε το σύστημα»

Έξαλλος μετά τη σχετική ερώτηση

Ο Τόμας Ντολ υπεραμύνθηκε την επιλογή που έκανε να αλλάξει το σύστημα στον αγώνα με την Ντουντελάντζ και εκνευρίστηκε όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι το σύστημα που έφταιξε. Όλοι μιλάτε για συστήματα εδώ αλλά είναι εντελώς λάθος αυτό. Δεν προπονηθήκαμε για μακρινές μπαλιές. Δίνεις χώρους όταν επιτίθεσαι και δεν είχε τίποτα να κάνει με το σύστημα. Δεν καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο όταν μιλάς συνέχεια για συστήματα. Δεν έχει σχέση αν παίζεις με τρεις ή τέσσερις πίσω αλλά αν μπορείς να κρατήσεις μπάλα. Δεν κρατούσαμε τη μπάλα στο πρώτο μέρος, χάναμε πολύ εύκολες μπάλες και αυτό δεν έχει σχέση με το σύστημα».

Για το ότι δεν ήταν το ΑΠΟΕΛ που ξέρουμε απόψε: «Κάναμε ένα άσχημο παιγνίδι. Όλοι έλεγαν ότι είμαστε το φαβορί. Ήξερα ότι είναι δύσκολο παιγνίδι. Δεν έχει σχέση από που έρχεται μια ομάδα. Προσπαθήσαμε να είμαστε προσγειωμένοι. Είχαμε μια φανταστική εβδομάδα στις προπονήσεις και για αυτό είμαι απογοητευμένος».

Αν η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ήταν ότι δεν μπήκε σοβαρά στο παιχνίδι: «Μέσα σε τέσσερα λεπτά καταφέραμε να αλλάξουμε το παιγνίδι. Έπρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό. Είναι κάτι που οι παίκτες και εμείς θα μάθουμε. Είναι απίστευτο ότι δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Είχαμε μόνο 20 καλά λεπτά σε αυτό το παιγνίδι. Δεν είναι θέμα συγκέντρωσης η ότι δεν είχαμε το κίνητρο. Κάναμε λάθη, τεχνικά λάθη και μονομαχίες και για αυτό χάσαμε το παιγνίδι».

Για τη Σεβίλλη: «Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε το φαβορί. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Πρέπει να κερδίσουμε πόντους και εκτός έδρας. Αύριο θα μιλήσουμε για το παιγνίδι και το αποτέλεσμα. Χάσαμε τρεις σημαντικούς βαθμούς σήμερα».

Για το αν η ανάλυση του παιχνιδιού σήμερα ήταν λάθος και για το αν αιφνιδίασε η Ντούτελανζ: «Πάντα με αυτό τον τρόπο παίζει η Ντουντελανζ. Το πρώτο ημίχρονο για εμάς ήταν απαράδεκτο. Αν θέλετε να ρίξετε το φταίξιμο σε εμένα για το σύστημα που επέλεξα δεν έχει πρόβλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και νιώθω ότι χαρίσαμε το αποτέλεσμα στον αντίπαλο. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X