ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντάλσιο: Προτεραιότητα στο ΑΠΟΕΛ, pressing κι από Πάφο

Το όνομα του απασχολεί κι άλλες ομάδες

Το όνομα του Ντάλσιο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καθώς ο 27χρονος μένει χωρίς συμβόλαιο και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και δεν αποτελεί έκπληξη πως οι πρωταθλητές θέλουν να τον δέσουν για τα επόμενα χρόνια. Την ίδια ώρα όμως το όνομα του απασχολεί κι άλλες ομάδες πέραν των πρωταθλητών.

Μια από αυτές είναι η Πάφος, η οποίο μπορεί να έχει στο μυαλό της τον τελικό κυπέλλου, ωστόσο ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν ήδη ξεκίνησε. Μάλιστα το ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή ξεπερνά αυτό που έχει ήδη πέσει στο τραπέζι απ’ το ΑΠΟΕΛ.

Από πλευράς των πρωταθλητών, έχουν δείξει εδώ και καιρό τις προθέσεις καταθέτοντας πρόταση στον Αφρικανό μέσο για να τον κρατήσουν τα επόμενα χρόνια στον Αρχάγγελο. Μάλιστα η πρόταση αυτή είναι πέρα για πέρα δελεαστική καθώς θα λαμβάνει περίπου τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με τον συμβόλαιο που διατηρεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες θέλουν τον 27χρονο να διαμηνύει στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη πως αν θα μείνει Κύπρο δίνει απόλυτη προτεραιότητα στο ΑΠΟΕΛ καθώς έχει συνδεθεί με την ομάδα, με την οποία έφτιαξε το όνομα του και κατέκτησε το μοναδικό μέχρι σήμερα τίτλο στην καριέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση