ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Να μην μείνουμε στο μικρόκοσμο μας - Μιλάμε για τον Πάπα...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 o πρόεδρος του ΓΣΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του ΓΣΠ, Δώρος Ιωαννίδης.

Αναλυτικά:

«Ο ΓΣΠ δεν έχει θέση, είναι θέμα της Αστυνομίας, του Υπουργείου Εξωτερικών και της ΚΟΠ. Μας ζητήθηκε από την Αστυνομία και το Υπουργείο για τον Πάπα και είναι στη διάθεση τους. Μιλάμε για τον Πάπα ο οποίος προηγείται των αρχηγών των κρατών. Να μην μείνουμε στον μικρόκοσμο μας και να αντιληφθούμε πόση ασφάλεια και πόση προετοιμασία χρειάζεται. Δεν πρέπει να σμίγουμε δύο ανόμοια γεγονότα. Είναι ένα τεράστιο γεγονός που έρχεται στον τόπο μας ο Πάπας».

«Συνέπεσε να είναι πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα της Ομόνοιας και είναι λογικό αφού παίζει Ευρώπη αλλά δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός της καθόδου του Πάπα στην Κύπρο. Εκτός αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει η επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο και νομίζει πως είμαστε ο ομφαλός της γης και όλα περιτριγυρίζονται γύρω από την μάππα. Δεν είναι θέμα διαχωρισμού, πρέπει να αντιληφθούμε για τι πράμα μιλούμε και αν δεν καταλάβουμε τι σημαίνει η επίσκεψη του Πάπα στον τόπο μας, τότε έχουμε πρόβλημα», πρόσθεσε.

Αν το ΓΣΠ δίνεται για συναυλίες: «Το ΓΣΠ έχει πολλά χρόνια να δοθεί σε συναυλίες, γιατί το καλοκαίρι έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση