ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
25 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Μπλόκο»... Πάπα στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Η επίσκεψη του Πάπα εμποδίζει τη διεξαγωγή του «αιωνίου» την ημερομηνία που προνοεί η προκήρυξη

Παρότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος προνοεί τη συνέχιση του διακοπέντος λόγω ομίχλης «αιωνίου» ντέρμπι την ερχόμενη Τετάρτη (δες εδώ), οι υποχρεώσεις του ΓΣΠ το βράδι της συγκεκριμένης ημέρας καθιστούν πολύ δύσκολη τη διεξαγωγή του την 1η Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το γήπεδο της πρωτεύουσας θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στο νησί μας. Κατά συνέπεια, τη δεδομένη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί οποιαδήποτε συμβιβαστική λύση που να ευνοεί τη διεξαγωγή του αγώνα τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ο λόγος για το πότε θα γίνει το παιχνίδι περνά πλέον στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, που θα ορίσει την ημερομηνία στην οποία θα συνεχιστεί το ματς.

Σύμφωνα πάντως την προκύρηξη του πρωταθλήματος «σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να ορισθεί όπως προβλέπεται από το άρθρο 16, αυτός θα ορίζεται να διεξαχθεί κατά την πρώτη ελεύθερη για τα δύο ενδιαφερόμενα σωματεία Τετάρτη δεδομένου ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν αγωνίζεται κατά την αμέσως προηγούμενη Δευτέρα ή δεν αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκό αγώνα ή δεν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών την ίδια εβδομάδα». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση