ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπέζιακ: «Πιθανόν ακόμα ένα πρωτάθλημα αν έμενα»

Καμία πικρία από μέρους του για την αποχώρηση

Για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Ρομάν Μπέζιακ, που τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πικρία από μέρους του για την εξέλιξη αυτή, παρά το γεγονός ότι αν έμενε στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν θεωρεί ότι θα κατακτούσε ένα ακόμα πρωτάθλημα με τους «γαλαζοκίτρινους».

«Ο λόγος της διακοπής του συμβολαίου είναι το όριο που υπάρχει στους ξένους. Ήρθε νέος προπονητής, μαζί με τρεις νέους παίκτες, και δεν υπολόγιζε σε μένα, έτσι η καλύτερη λύση ήταν να καταλήξουμε σε μια κοινή συμφωνία», είπε αρχικά, μιλώντας στη συνέχεια για την επόμενη μέρα.

«Πρώτα πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι και μετά θα σκεφτώ ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Δεν το σκέφτηκα πολύ ακόμα. Μίλησε με τους ατζέντηδες πριν λυθεί συνεργασία γιατί υπήρξε ενδιαφέρον ενδιάμεσα, πάντα ψάχνουν την αγορά οι μάνατζερ. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, το σημαντικό για μένα είναι ότι λύθηκε το συμβόλαιο πριν τις 31 Ιανουαρίου, έτσι υπάρχει χρονικό περιθώριο για μένα. Είμαι ελεύθερος, ενώ υπάρχει και το παράθυρο των πρωταθλημάτων η μεταγραφική περίοδος των οποίων τελειώνει μετά τις 31 του Γενάρη».

Καταλήγοντας, ο Μπέζιακ ανέφερε:

«Όλα ήταν θετικά. Είπαμε αντίο με μια χειραψία, δεν υπάρχει πικρία. Αν έμενα για το υπόλοιπο της σεζόν πιθανότατα να κέρδιζα ακόμα ένα πρωτάθλημα, αλλά ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X