ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχαΐλοβιτς: «Δεν γνωρίζω γιατί έλειψε η ενέργεια»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ έχασε χθες απ’ τη Βασιλεία και είπε ουσιαστικά ένα αντίο στην φετινή του Ευρωπαϊκή πορεία η οποία κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη. Ας μην ξεχνάμε ποια είναι η Κύπρος και που είναι το ποδόσφαιρο μας. Από εκεί και πέρα ναι υπάρχει πικρή γεύση για το χθεσινό αποτέλεσμα και αυτό ισχύει όχι μόνο για τον κόσμο αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες. Στο πλαίσιο αυτό μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αναλυτικά:

Τι πήγε λάθος: «Ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο λάθος, δεν έπρεπε να το κάνουμε, το παιχνίδι άρχισε στραβά και αυτό μας επηρέασε».

Για την θέση που αγωνίστηκε: «Ο κόουτς με ρώτησε αν παίζω αριστερά γιατί έχουμε απουσίες και του είπα δεν έχω πρόβλημα να βοηθήσω την ομάδα. Νομίζω έκανα καλό παιχνίδι, για μένα δεν είναι πρόβλημα».

Για τον στόχο στην συνέχεια: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, παίζουμε με την Πάφο και γνωρίζουμε ότι είμαστε πίσω πέντε βαθμούς από την Ανόρθωση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό τον αγώνα. Κάναμε καλή δουλειά στην Ευρώπη μέχρι τώρα, σήμερα ήταν μια κακή μέρα και χρειάζεται να αρχίσουμε να κερδίσουμε την Πάφου, και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα γιατί θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε το ίδιο πάθος όπως με τον Απόλλωνα: «Δεν γνωρίζω ούτε εγώ, ειλικρινά δεν γνωρίζω. Αυτό με εξέπληξε και εμένα. Προσπάθησα να δώσω το καλύτερο στο γήπεδο, δεν ξέρω τι έγινε. Σας είπα κάναμε ένα μεγάλο λάθος στο πρώτο ημίχρονο. Είδα τον αγώνα με τον Απόλλωνα από την κερκίδα, και είδα την δύναμη της ομάδας και ένιωσα περήφανος. Σήμερα ήμουν στο γήπεδο, τέλειωσε το παιχνίδι και δεν αισθανόμουν καλά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά θέλω να δουλέψω σκληρά και στον επόμενο αγώνα να παρουσιάσω καλύτερη απόδοση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X