ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχαήλ: «Ας περάσει από το μουσείο να δει ποιος είναι ο Χρύσης»

Δεν άντεξε και αναφέρθηκε σε οπαδό που τον έβρισε

Ξέσπασε για οπαδό που τον έβρισε χυδαία ο Χρύσης Μιχαήλ, καθώς τον κάλεσε να πάει στο μουσείο να δει τι πρόσφερε στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Παίζαμε με ένα αντίπαλος ο οποιος τα τελευταία χρόνια είναι συνεχώς πρωταθλητής και μας έχει  κάνει περήφανους στην Ευρώπη. Η ομάδα μου ήρθε κατάλληλα προετοιμασμένη. Τα παιδιά έβγαλαν όσα δουλέψαμε στην προπόνηση κα στο τέλοςι πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Μια ομάδα που ήρθε από Β΄ Κατηγορία και πήρε ισοπαλία από μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλο αποτέλεσμα. Το ότι ήμασταν δύο φορές πίσω στο σκορ κάνει ακόμα πιο μεγάλη την επιτυχία. Πιεστήκαμε σε κάποια στάδια του αγώνα, ιδιαίτερα με κάποια στημένα. Αντεπεξήλθαμε σε μεγάλο βαθμό και χτυπήσαμε στην κόντρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που έπαιξαν, έδωσαν όλοι το 100%».

Για τον φίλαθλο που τον έβρισε: «Ένας φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ έβρισε σε μένα και την οικογένειά μου. Θέλω να του πω πως κάποιοι άνθρωποι έφτιαξαν μουσείο ΑΠΟΕΛ και να περάσει να δει ποιος ήταν ο Χρύσης. Ήμουν επαγγελματίας οκτώ χρόνια στον ΑΠΟΕΛ και θα είμαι πάντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X