ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιλόγεβιτς-Πάφος: «Πισωγύρισμα» στην καριέρα του λένε οι Σέρβοι

«Θα μεταβεί από την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο σε μια άλλη χωρίς τρόπαιο»

Για το φημολογούμενο «φλερτ» της Πάφου και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα από τη Σερβία που επικαλείται πληροφορίες από την Κύπρο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «republika.rs», σε περίπτωση που ο Σέρβος επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στους «γαλάζιους», θα είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Μιλόγεβιτς θα μεταβεί από την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο σε μια άλλη χωρίς τρόπαιο.

Επισημαίνεται χαρακτηριστικά «Έπεσε από το άλογο σε ένα γαϊδούρι» αν και στη συνέχεια τονίζεται η ανοδική πορεία της Παφιακής ομάδας και πως με τον Σέρβο στο «τιμόνι» θέλει να κάνει το επόμενο βήμα.

Αναλυτικά η αναφορά που γίνεται:

«Ο Σέρβος προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν κατάφερε να κερδίσει το κυπριακό πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ και λόγω αυτού υπήρξε διαζύγιο. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Κύπρο, ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα αντιμετωπίζει ήδη μια νέα πρόκληση και δεν θα φύγει από τον Κύπρο. Συγκεκριμένα ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Πάφου.

Η Πάφος είναι μια ομάδα η οποία δεν έχει ούτε ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη της, έτσι η μεταγραφή του από την ομάδα με τους περισσότερους τίτλος στην Κύπρο είναι ένα βήμα πίσω στην καριέρα του. Με άλλα λόγια, έπεσε από το άλογο σε ένα γαϊδούρι.

Από την άλλη, είναι αλήθεια πως η Πάφος τελείωσε τη σεζόν στην τέταρτη θέση, κάτι που ξεκάθαρα δείχνει πως η ομάδα προοδεύει και η διοίκηση πιστεύει ότι μπορεί να πάει ένα βήμα παρακάτω με τον Σέρβο προπονητή»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση