ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Φοβάμαι πολύ για τον Κονσταντίνοφ» - «Δεν θα κλαίμε πάμε παρακάτω»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε άλλο σοβαρό τραυματισμό, μιλώ για τον Κονσταντίνοφ. Όταν κάνουμε αναγκαστικές αλλαγές, χάνουμε και κάποιες ισορροπίες. Ντέρμπι ήταν, έχουμε ακόμη εννιά παιχνίδια. Να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Όταν δεν παίρνεις τρεις βαθμούς, είναι καλό να παίρνει τον ένα βαθμό. Είμαι ευχαριστημένος από του παίκτες μου. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι οι παίκτες μου κυνήγησαν τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις. Πρέπει να ξεκουραστούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι την Παρασκευή».

Για την εικόνα του 2ου ημιχρόνου: «Μας λείπουν πολλοί σημαντικοί παίκτες. Η Ομόνοια δεν είχε να χάσει τίποτα, πήγε μπροστά και ρίσκαρε. Εμείς δεν μπορέσαμε να δώσουμε αυτή τη τελική πάσα, βγήκε και η κούραση. Είχαμε τον Μπεν όμως δεν θέλαμε να ρισκάρουμε καθόλου. Ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε περισσότερες τελικές στο τέρμα από την Ομόνοια. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε αλλά δεν πειράζει πάμε παρακάτω».

Αν έρχεται στο κατάλληλο σημείο η διακοπή: «Αν θα μας βοηθήσει δεν το ξέρω. Πρώτη φορά συμβαίνει στη ζωή μου να βλέπω τέτοια κατάσταση. Φοβάμαι πάρα πολύ για τον Κονσταντίνοφ και παραλαλάω τον Θεό να είναι καλό. Η ζωή συνεχίζεται, κουράγιο στα παιδιά. Ελπίζω να μην έχουμε τόσους τραυματισμούς. Δεν θα κλαίμε, πάμε παρακάτω».

Για τις πολλές απουσίες: «Εμείς θα πάμε φουλ μέχρι τέλους. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα δούμε αν θα αλλάξουμε κάτι. Είναι όλοι σημαντικοί παίκτες για εμάς. Δεν είναι μόνο να επιστρέψει ο παίκτης, θέλει και 2-3 παιχνίδια να ρολάρει. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στον κόσμο που μας έδωσε κουράγιο. Νομίζω ο κόσμος καταλαβαίνει ότι πραγματικά βρισκόμαστε σε πάρα δύσκολη θέση γιατί έχουμε προβλήματα. Αλλά δεν θα κλαίμε, πάμε παρακάτω, βλέπουμε θετικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μόνος του

Μόνος του

Δεν δέχτηκε ερώτηση για το μέλλον του ο Πορτογάλος
 |  HOT SPOT