ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια δεκαεξάδα είναι αρκετοί!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ολοκλήρωσαν τις κινήσεις ενίσχυσης τους

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Όλα δείχνουν πως ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του στην Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Προστέθηκαν στο δυναμικό των «γαλαζοκιτρίνων» 16 νέα αποκτήματα και αν δεν προκύψει αποχώρηση – πώληση ενός εκ των Τάμαρι, Νικόλα Ιωάννου ή Ζαχίντ, δεν πρόκειται να γίνει (μέχρι αύριο που ολοκληρώνεται στην Κύπρο η μεταγραφική περίοδος), κάποια νέα προσθήκη.

Μιλώντας το πρωί στον σταθμό μας ΣΠΟΡ 95.0 FM ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, τόνισε ότι «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί με βάση τις προτεραιότητες της ομάδας με τον προπονητή να έχει επιλογές σε όλες τις θέσεις».

Άφησε πάντως ένα «παράθυρο» ανοιχτό δηλώνοντας ότι αν θα προκύψει κάτι ως αύριο (15/9) τα μεσάνυχτα δεν μπορεί να το… αλλάξει. Με την ευκαιρία εκφράστηκε για μια ακόμα φορά η διαφωνία του ΑΠΟΕΛ με την απόφαση της ΚΟΠ να τερματίζει την μεταγραφική περίοδο στις 15 Σεπτεμβρίου και όχι στις 5 Οκτωβρίου, όπως αποφάσισαν οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη για τα πρωταθλήματα τους.

Τα δεδομένα για Τάμαρι, Ζαχίντ, Ιωάννου

Όσον αφορά στην πιθανότητα αποχώρησης κάποιου ή κάποιων εκ των Τάμαρι, Ζαχίντ, Ιωάννου μετά το τέλος της δικής μας μεταγραφικής περιόδου, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη.

Για τον Τάμαρι

Δεν έγινε στον ΑΠΟΕΛ οποιαδήποτε κρούση για παραχώρηση του Μούσα Αλ Τάμαρι, με όλα τα ενδεχόμενα για την περίπτωση του να είναι ακόμα, πιθανά. Δεν αποκλείεται ο 23χρονος επιθετικός να μείνει στον ΑΠΟΕΛ υπογράφοντας ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει τον Μάιο του 2021.

Αν δεν το κάνει, το πιθανότερο σενάριο είναι να φύγει με μεταγραφή μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Ο Ζαχίντ

Τα ίδια ισχύουν και για τον Γκάγιας Ζαχίντ. Δεν έγινε καμία πρόταση για την παραχώρηση του. Αν προκύψει σοβαρή πρόταση και ο πολιτογραφημένος Νορβηγός θέλει να φύγει, θα του δοθεί μεταγραφή.

Εδώ θα μείνει ο Νικόλας

Όλα δείχνουν ότι ο Νικόλας Ιωάννου θα συνεχίσει και αυτή την σεζόν στον ΑΠΟΕΛ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ενημέρωσε πριν μια εβδομάδα ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφή. Η Αρμίνια ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται και η Μπρέσια, ότι θα περιμένει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Προτεραιότητα του 25χρονου αμυντικού είναι να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του και να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, με τον συναγωνισμό να έχει μεγαλώσει πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X