ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μερκής: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι για τα δύσκολα»

Στάθηκε στο χαρακτήρα της ομάδας

Ένας από τους πρωταγωνιστές της πορείας του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη είναι και ο Γιώργος Μερκής, που μετά τη νίκη επί της Σεβίλλης μίλησε στη Cytavision για το χαρακτήρα που έβγαλαν οι «γαλαζοκίτρινοι» για να μπορέσουν να περάσουν:

Για τον αγώνα: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου, όλοι έκαναν το καθήκον τους και έδωσαν των 100% των δυνατοτήτων τους. Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση και αξίζουν συγχαρητήρια στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο, κάποιοι ήταν απογοητευμένοι από την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά τους περιμένουμε.

Για τον απολογισμό μετά την ήττα στην πρεμιέρα: «Στο ξεκίνημα δεν ήμασταν και τόσο καλοί, είχαμε δυο ήττες, όπως και στο πρωτάθλημα όμως, δεν τελειώνει τον Σεπτέμβριο, γι’ αυτό και το τέλος των ομίλων ήταν το Δεκέμβρη.

Για το χαρακτήρα της ομάδας: «Το ΑΠΟΕΛ είναι για τα δύσκολα και έχει το μέταλλο και στο ΓΣΠ μπορεί να δει οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και γιατί όχι να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το μηδέν παθητικό: «Είμαστε ευχαριστημένοι που κρατήσαμε το μηδέν παθητικό, γιατί δεν μπορείς να κερδίσεις 4-0 τη Σεβίλλη. Γενικά φέτος η ομάδα είναι συγκεντρωμένοι στα αμυντικά της καθήκοντα. Κάποια λάθη σίγουρα τα έχουμε αλλά δουλεύουμε σωστά. Σήμερα είδαμε κάποια βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι, αναπτυχθήκαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ελπίζω να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X