ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαραγκός: «Οι Μαυροβούνιοι έχουν μια αισιοδοξία που ελπίζω να τους κάνει κακό»

Σημείωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος στο αποψινό παιχνίδι σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για τον αποψινό επαναληπτικό του ΑΠΟΕΛ με τη Σουντζέσκα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκιτρίνων» Παναγιώτης Μαραγκός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πρώτο παιχνίδι: «Σίγουρα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Όμως περιμέναμε περισσότερα από την ομάδα. Αναγνωρίζουμε ότι είναι η αρχή της περιόδου και έτσι η ομάδα δεν ήταν δεμένη σε μεγάλο βαθμό που να μας προσφέρει αυτό που θέλουμε».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι του ενόψει του αποψινού αγώνα: «Το θέαμα σαν θέαμα δεν αυτοσκοπός αλλά κάποια πράγματα τα οποία έγιναν την περασμένη βδομάδα πρέπει να διορθωθούν. Είχαμε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και κυρίως χωρίς πίεση. Υπήρξε μια αδυναμία να ελεχθεί το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα είμαι βέβαιος ότι τα είδε ο προπονητής. Η Σουντζέσκα δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος και έχει πολλή αυτοπεποίθηση. Οι Μαυροβούνιοι έχουν μια αισιοδοξία που ελπίζω να τους κάνει κακό. Νομίζω ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη ομάδα όμως πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έδωσε προκρίσεις. Η προσέλευση θα είναι μειωμένη και ο παλμός δεν θα είναι τόσο έντονος όσο θα μπορούσε να είναι με τους οργανωμένους».

Για τους παίκτες προσωπικότητες που υπάρχουν στο ρόστερ: «Υπάρχουν παίκτες προσωπικότητες. Υπάρχουν παίκτες που έχουν το πνεύμα του ΑΠΟΕΛ. Αναφέρομαι στον Μερκή, τον Αλωνεύτη, τον Ντε Βινσέντι που μπορούν να δώσουν κατεύθυνση στους νέους παίκτες. Νομίζω ότι είναι πολύ καλά στελεχωμένο το ρόστερ».

Για το τι περιμένει από τον Ντε Βινσέντι τη φετινή χρονιά: «Ο καλός Ντε Βινσέντι έχει να προσφέρει πάρα πολλά γιατί δεν έχει πολλούς παίκτες που έχουν τα μεσοεπιθετικά προσόντα του Ντε Βινσέντι. Προσωπικά θα τον ήθελα να παίζει λίγο πιο μπροστά και να πατά περιοχή».

Για την πρόβλεψη του για τον αποψινό αγώνα: «Προβλέπω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται πολλή προσοχή και συγκέντρωση. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι αισιόδοξος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει και θα περάσει».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X