ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μακάρθι: «Ανακούφιση... Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι»

Δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ

Μετά από 66 μέρες το ΑΠΟΕΛ έφθασε σε νίκη στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που την είχε ανάγκη όσο τίποτα άλλο. Ο Μακάρθι στάθηκε στην ανάγκη της νίκης και το γεγονός πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει βήμα προς βήμα.

Αναλυτικά:

«Είναι ανακούφιση που επιτέλους κερδίσαμε παιχνίδι. Ήταν το τρίτο που ήμασταν εδώ και χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για να χτίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Ήταν μια καλή εμφάνιση, δεν ήταν λαμπρή αλλά οι ποδοσφαιριστές έκαναν ότι τους είπα και δούλεψαν σκληρά. Γι’ αυτό το λόγο μπορώ να πω πως είναι μια καλή εμφάνιση. Η νίκη ήρθε απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη και καλά οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα».

Σε ποια σημεία δούλεψε στις προπονήσεις: «Η πραγματικότητα είναι πως δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να διεμβολήσουμε και να βρούμε τον επιθετικό μας. Σημασία έχει όμως ότι σκοράραμε δυο τέρματα».

Για το γεγονός πως δεν σκόραραν οι επιθετικοί: «Είναι φυσικό για έναν επιθετικό να σκοράρει όμως πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου και δεν με απασχολεί ποιος σκόραρε. Δούλεψαν στο παιχνίδι και έκαναν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Κλωναρίδη: «Ο Βίκτωρας έπαιξε καλά. Δούλεψε σκληρά στο γήπεδο. Έχασε κάποιες προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Τον έβγαλα γιατί φαινόταν να χάνει την ορμή του. Δεν έχει κάτι όμως και τον ρώτησα και στα αποδυτήρια».

Για τους τραυματίες: «Βγάλαμε τον Κλωναρίδη για να μην τραυματιστεί. Ο Γουίλερ δεν φαίνεται να προλαβαίνει το επόμενο παιχνίδι. Ο Ενσούε είχε ένα πρόβλημα. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν».

Για το αν μπορεί να βελτιώσει την ομάδα σε σημείο που να φθάσει στο πρωτάθλημα: «Δεν θα ήταν φανταστικό αν το καταφέρναμε; Δεν κάνω υποσχέσεις. Κερδίσαμε 2-0 σήμερα... Πάντα υπάρχει ελπίδα. Έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα, είναι ανακούφιση και μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό. Δεν παρασυρόμαστε. Θα δούμε το παιχνίδι και αν το κερδίσουμε και αυτό, θα είναι μικρά βήματα...»

Τελικό σχόλιο: «Αισθάνομαι πως πρέπει να αναφερθώ στην παρουσία του Σιέλη. Είναι κεντρικός αμυντικός και έπαιξε ως αριστερός μπακ και ήθελα να το αναφέρω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Κουλούρια..

Κουλούρια..

Σ' ένα παιγνίδι μη ποιοτικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πήραν ισοπαλία που μοιάζει με αυτό που λέμε… μήτε κρύο μήτε ζέστη
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ