ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Μακάρι να είχαμε τον Ελ Αραμπί στην Κύπρο» (σχόλιο για Appiah)

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το γεγονός ότι βούιζε η Κύπρος ότι θα ανακοινωθούν παίκτες στη Γενική Συνέλευση: «Ακολουθούμε μία διαδικασία και μία πολιτική στις μεταγραφές που είναι διαφορετική, θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν έχουμε και πολλές διαθέσιμες θέσεις για πολλές μεταγραφές. Τα διάβαζα και εγώ τα δημοσιεύματα αλλά ήξερα ότι δεν θα προκύψει κάτι. Σε σχέση με το μεταγραφικό πεδίο, έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα να συμπληρώσουμε τις δύο θέσεις που αφορούν την επίθεση, άρα όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μία άμεση προτεραιότητα. Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε με πολλούς παίκτες, όμως δεν είμαστε στο σημείο να μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κοντά σε κάποιον παίκτη. Δεν βλέπω μέσα στο επόμενο 24ωρο να έχουμε κάποια εξέλιξη. Θα μεταφέρω μία πραγματικότητα, κοιτάζουμε αρκετούς παίκτες, έχουμε επιλέξει τους παίκτες που ενδιαφέρουμε, όμως πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος, ότι η δική μας προτεραιότητα, δεν σημαίνει πως και για τους ίδιους τους παίκτες είναι προτεραιότητα. Το είπε και ο πρόεδρος χθες, κάποιοι παίκτες θέλουν να περιμένουν. Κοιτάζουμε με απόλυτη σοβαρότητα τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν. Υπάρχει περίπτωση στις επόμενες μέρες να κλείσει ένας παίκτης».

Για το αν είναι ο Ελ Αραμπί: «Δεν μπορούμε να πούμε ονόματα, όμως μακάρι να είχαμε τον Ελ Αραμπί στην Κύπρο, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την ποιότητα του σαν παίκτη».

Για τον αν ενδιαφέρει ο Charles Yaw Appiah : «Μας ενδιαφέρουν πολλοί παίκτες τέτοιου είδους, τον τελευταίο καιρό θέσαμε στόχους τέτοιους παίκτες. Μέσω του σκάουτερ μας του Γιάννου Δημοσθένους που πήγε σε διάφορα τουρνουά σε μέρη του κόσμου και έκανε την αξιολόγηση του. Μέσω του ονόματος του ΑΠΟΕΛ είμαστε ευγνώμονες που άνοιξαν οι ορίζοντες μας σε πολλές αγορές, έχουμε αποκτήσει το όνομα και την πρόσβαση λόγω του ονόματος της ομάδας. Όπως έγινε και με τον Μερ, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας, όπως έγινε και με τον Ζέφτε».

Για τον Μπεν αν υπολογίζεται: «Ο Μπεν υπολογίζεται κανονικά, έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Δεν συζητάμε για το θέμα ποιότητας του, αλλά για το γεγονός ότι είχε αποχή ένα χρόνο και είναι σε μία προχωρημένη ηλικία. Όμως ο Μπεν μπήκε από τον Μάρτιο σε προπονήσεις και τον βλέπαμε στις προπονήσεις. Όταν έχεις αυτή την ποιότητα που έχει ο Μπεν είναι να είναι δυαντό το κορμί σου. Αυτό που θα κάνουμε με τον Μπεν είναι να δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι έτοιμος, εμείς πιστεύουμε σε αυτόν».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε εργομετρικά και εξετάσεις από τις 17-21 του μήνα. Πλήρες ρόστερ θα έχουμε στις 24 του μήνα. Μετά θα αναχωρήσουμε για Σερβία και θα μεταδοθούν όλα τα φιλικά μας από την Cablenet και ετοιμάζουμε και κάτι άλλο μαζί της πρωτοποριακό για τους συνδρομητές της».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Το μόνο σχόλιο που θέλουμε να κάνουμε είναι αυτά που είπε και ο πρόεδρος, ο οποίος δήλωσε χθες πως ήταν η πιο δύσκολη οικονομική χρονιά του ΑΠΟΕΛ, ένας άνθρωπος που είναι 30 χρόνια στα διοικητικά. Αυτό που πρέπει να πούμε του κόσμου είναι πως το πρωτάθλημα δεν λύνει το οικονομικό πρόβλημα, είναι ένα βαρίδι. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν σου προσφέρει εκατομμύρια, αυτό που σου προσφέρει λεφτά είναι η πρόκριση σε ένα ευρωπαϊκό όμιλο. Το μοναδικό έσοδο τώρα που έχουμε είναι τα εισιτήρια διαρκείας και για αυτό καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει την προσπάθεια του. Έχουμε 7 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας μέχρι τώρα».

Για το γήπεδο: «Ως γνωστό είχαμε εκπρόσωπο του αρχιτεκτονικού γραφείου που ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να γίνει συνδυασμός του αρχιτεκτονικού γραφείου του γαλλικού με αυτό της Κύπρου. Θα πρέπει να κατατεθούν τα σχέδια στην πολεοδομία για να πάρουμε άδειες και να ξεκινήσουμε. Αυτή η περίοδος αναμένεται να διαρκέσει γύρω στους 12 μήνες. Νομίζω πως ο κ. Ντίνος Ιορδάνους έχει αναφέρει ένα χρονικό ορίζοντα μέχρι το 2028, τότε έχει τεθεί ένα σωστό χρονικό πλαίσιο μέσα στη λογική».

Για το αν πήρε λεφτά το ΑΠΟΕΛ ως πρωταθλητής από την ΚΟΠ: «Όχι (γελάω). Ξέρεις γιατί γελάω γιατί σκέφτομαι τα παιχνίδια στην Αγγλία που παίζονται πολλά λεφτά, όμως εδώ δεν είναι έτσι, το πρωτάθλημα το θέλουμε για τους ευρωπαϊκούς ομίλους».

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση