ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Λέει το «ναι» ο Ντολ

Συναντήθηκε με Λούκα και συμφώνησαν

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Από την ώρα της δήλωσης – τοποθέτησης του Τόμας Ντολ για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του τεχνικού επιτελείου του, με ένα άριστο γνώστη της Κυπριακής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, όπως ο Λούκας Χατζηλούκας, έχουν διαφοροποιηθεί πολύ τα δεδομένα και υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία δρομολόγησαν, νέες σημαντικές εξελίξεις.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γνωστοποιηθεί η συγκατάθεση τόσο του προπονητή Τόμας Ντολ, όσο και του τεχνικού διευθυντή Ντομένικο Τέτι, στην πρόσληψη του Λούκα Χατζηλούκα.

Συγκεκριμένα, όπως σας πληροφορήσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (30/10), συνάντηση του Τόμας Ντολ, στην παρουσία και του Ντομένικο Τέτι με τον Λούκα Χατζηλούκα. Οι τρεις συζήτησαν για τις αρμοδιότητες, τον ρόλο, που θα έχει ο Κύπριος προπονητής στο τεχνικό επιτελείο σε ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Προηγήθηκε την Τρίτη (29/10), συνάντηση του Τόμας Ντολ και του Ντομένικο Τέτι με τη διοίκηση, όπου συζητήθηκαν όλες οι πτυχές αυτού του θέματος.

Έτσι, μετά τις εξελίξεις αυτές αναμένεται η εκ νέου τοποθέτηση του Τόμας Ντολ, ο οποίος εκτός απροόπτου, θα δώσει σήμερα, την συγκατάθεση του για την ενίσχυση της προπονητικής ομάδας με τον Λούκα Χατζηλούκα, αφού πλέον έχει πειστεί ότι ο Κύπριος τεχνικός έχει και την ικανότητα, την εμπειρία, τις γνώσεις αλλά και την διάθεση να τον βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X