ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωστή: «Μπορούσε να παίξει σε ψηλότερο επίπεδο νωρίτερα ο Τάμαρι»

Έπλεξε το εγκώμιο του Ιορδανού

Το προφίλ του Μούσα Αλ Τάμαρι σκιαγράφησε μιλώντας στην ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr ο Γιώργος Κωστή.

Το πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ, που συνεργάστηκε με τον Ιορδανό κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη που είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Πειραιώς. Στάθηκε στο ταλέντο του, ανέλυσε τα προσόντα του και τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, ότι θα μπορούσε να παίξει νωρίτερα σε ψηλότερο επίπεδο και να μη μείνει δύο χρόνια στους «γαλαζοκίτρινους».

«Ο Αλ Ταμάρι είναι ένας πανέξυπνος, επαγγελματίας, ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής. Ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Το μεγάλο του προσόν είναι η ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός. Ικανότητα που την συναντάς σε μεγάλους παίκτες. Ο συνδυασμός της ταχύτητας με την τεχνική, τον καθιστά άκρως επικίνδυνο ποδοσφαιριστή για τις αντίπαλες ομάδες», είπε και πρόσθεσε:

«Η φυσική του θέση είναι δεξιός εξτρέμ γιατί χρησιμοποιεί πολύ καλά το αριστερό πόδι μπαίνει προς τα μέσα και δημιουργεί ρήγματα με την ταχύτητα και την τελική πάσα. Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα καλός στις σέντρες τον ευνοεί να παίζει ως δεξιός εξτρέμ με ανάποδο πόδι. Στο αριστερό φτερό εγκλωβίζεται. Μπορεί να παίξει κι ως δεύτερος επιθετικός ακόμα και ως καθαρόαιμος φορ».

Για το πόσο εύκολο θα είναι να «επιβιώσει» στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που υπάρχει στου Ρέντη και να καθιερωθεί στους «ερυθρόλευκους», ο Κωστή σημείωσε: 

«Το σίγουρο είναι πως θα μπορούσε να΄χει παίξει σε υψηλότερο επίπεδο πολύ νωρίτερα και να μην μείνει για δύο χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Είναι τέτοια η ποιότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακό που θα΄χει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ωστόσο θα πρέπει και ο ίδιος να δουλέψει ακόμα περισσότερο στην ατομική τεχνική, σε θέματα τακτικής και να βελτιώσει το δεξί πόδι του. Στον Ολυμπιακό θα εξελιχθεί και διαφημίζοντας το όνομά του ακόμα περισσότερο, θα διεκδικήσει μια ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X