ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κορώνα-γράμματα» όλα!

Σκεφτείτε τι μπορούσε να πάθει ο ΑΠΟΕΛ πριν το κρίσιμο μας με Ζρίνσκι

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Κάποια στιγμή η στραβή θα ερχόταν αλλά δυστυχώς αυτό που έγινε στη Νέα Σαλαμίνα ήταν πέραν από «στραβή» αφού ο σύλλογος της Αμμοχώστου χωρίς υπερβολή αποδεκατίστηκε από τον Κορωνοϊό.

Στο τέλος της ημέρας πρέπει να αποφασίσουμε: υπάρχει πανδημία ή δεν υπάρχει; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε πρέπει να αναλογιστούμε αν το να μην κάνουμε ποτέ τεστ προληπτικά είναι η σοφή επιλογή

Είναι πολλές, πάρα πολλές οι απορίες για το πώς προέκυψαν αυτά τα 10 κρούσματα και κυρίως σε σχέση με το ποιος τελικά είναι ο τρόπος που μπορούμε στο ποδόσφαιρο να τα εντοπίσουμε.

Όσα γράφουμε είναι με βάση τα γεγονότα όπως τα ξέρουμε αυτή τη στιγμή, δεχόμενοι δηλαδή όσα το χημείο που ανέλαβε τα τεστ ανακοίνωσε. Πως το λάθος έγινε δηλαδή στο τι γνωστοποίησαν στη Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή(18/9) και όχι σήμερα (19/9).

Αν όντως ο Τσίκο δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν από τους υπόλοιπους που βρέθηκαν θετικοί, η Νέα Σαλαμίνα ακολουθεί αυτή την τακτική με τους παίκτες που φέρνει από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τον προγραμματισμό της, τότε προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για το πως μολύνθηκαν και κυρίως για πόσες μέρες δεν το ήξερε και κανείς. Τα τεστ η Νέα Σαλαμίνα τα έκανε επειδή της προέκυψε αυτό το κρούσμα και έμαθε τι συμβαίνει. Στις άλλες ομάδες πως ακριβώς ξέρουμε τι γίνεται με εξαίρεση τους ευρωπαίους μας;

Η Ένωση τώρα, λόγω Νέας Σαλαμίνας που ήταν η προηγούμενη αντίπαλός της, πάει να κάνει τεστ. Αν όντως υπάρχει κρούσμα πως θα το μαθαίναμε σε περίπτωση που δε γινόταν η στραβή στους «ερυθρόλευκους»; Να σας πούμε εμείς! Θα έπαιζαν με ΑΠΟΕΛ και αν παρ’ ελπίδα κολλούσαν κανέναν θα το μαθαίναμε όταν οι «γαλαζοκίτρινοι» έκαναν τα τεστ τους πριν τον αγώνα με τη Ζρίνσκι. Η UEFA το επιβάλλει στις ομάδες. Εν ολίγοις, είτε θα έμενε χωρίς κάποιες μονάδες ο Ουζουνίδης είτε να χάσουν και το ματς στα χαρτιά αν το πρόβλημα ήταν του μεγέθους που προέκυψε στη Νέα Σαλαμίνα! Αυτό έγινε, ευτυχώς με όλα τα τεστ αρνητικά, και με τον Απόλλωνα πριν την πρεμιέρα του στην Ευρώπη με το κρούσμα στη Δόξα.

Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε έτσι και να παίζουμε κορώνα-γράμματα το άθλημα. Προσέξτε: στην πρώτη κατηγορία αναφερόμαστε που τα πράγματα είναι και σαφώς καλύτερα από όλες τις άλλες. Στις μικρές κατηγορίας και το γυναικείο πήγαμε στα τυφλά και πάλι καλά να λέμε που ήρθε το υπουργείο να δώσει τα 7000 τεστ.

Στο τέλος της ημέρας πρέπει να αποφασίσουμε: υπάρχει πανδημία ή δεν υπάρχει; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε πρέπει να αναλογιστούμε αν το να μην κάνουμε ποτέ τεστ προληπτικά είναι η σοφή επιλογή. Τα γεγονότα αποδεικνύουν το αντίθετο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X