ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κολλερ: «Πιο έμπειρο το ΑΠΟΕΛ απ’ τον Απόλλων αλλά…»

Η διάσκεψη τύπου του προπονητή της Βασιλείας

Η Βασιλεία βρίσκεται στην Κύπρο για τον αυριανό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά για τη μάχη των δυο ομάδων με φόντο την πρόκριση στους «16» του Europa League. Έτσι 24 ώρες περίπου πριν απ’ τον αγώνα, ο τεχνικός της Βασιλείας, Μαρσέλ Κόλλερ, παραχώρησε την καθιερωμένη διάσκεψη τύπου.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός πως δεν έχει ρυθμό η ομάδα και αν η διακοπή επηρέασε: «Ναι ήταν ένας λόγος η διακοπή αλλά είχαμε και τέσσερις τιμωρίες πέραν των τραυματισμών. Δεν είναι όλοι οι παίκτες εύκολο να αντικατασταθούν αλλά παίξαμε και καλά παιχνίδια».

Για το αν αυτή τη φορά θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα σε σχέση με όταν έπαιξε τον Απόλλωνα:  «Όταν άκουσα την κλήρωση με το ΑΠΟΕΛ στα αλήθεια σκεφτήκαμε την προϊστορία αλλά σαν επαγγελματίας προπονητής βλέπω μπροστά, δεν μένει στο παρελθόν και το γεγονός πως μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο δεν σημαίνει πως πάμε πίσω στο παρελθόν».

Για το αν μπορεί να πάρει κάτι από αύριο και αν το ΑΠΟΕΛ μπορεί να συγκριθεί με τον Απόλλωνα: «Αύριο θα πρέπει να σταθούμε σωστά στο γήπεδο και μέσα στα δυο παιχνίδια να πάρουμε την πρόκριση. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε με τα παιχνίδια του Απόλλωνα, ίσως να είναι πιο έμπειροι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ και έχει καλούς ξένους. Έχουν όμως και νέο προπονητή και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη νέα φιλοσοφία».

Αν είναι καθοριστικά τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ για το μέλλον του: «Δεν παίζει ρόλο αν το παιχνίδι είναι στην Ευρώπη είτε σε επίπεδο πρωταθλήματος ή κυπέλλου. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να το αντιμετωπίζουμε. Η πίεση πάντα υπάρχει και περισσότερο στους προπονητές παρά στους παίκτες, και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές την νοοτροπία του νικητή».

Για το αν νιώθει τη στήριξη όλης της ομάδας (οπαδούς, διοίκηση, ποδοσφαιριστές): «Νιώθω την υποστήριξη γενικά. Με τον πρόεδρο δεν μιλώ κάθε μέρα αλλά με τον τεχνικό διευθυντή μιλώ καθημερινά και ανταλλάζουμε απόψεις. Νιώθω την στήριξη γενικά».

Για τους τραυματισμούς και το σύστημα: «Σίγουρα έχουμε προβλήματα τραυματισμών και είχαμε και τιμωρημένους. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Σίγουρα θα έχουμε έντεκα ποδοσφαιριστές στο γήπεδο όπως και ο αντίπαλος. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν την κατάσταση».

Για το αν είναι θετικό το γεγονός πως αγωνίζεται πρώτα στην Κύπρο: «Φροντίσαμε μέσω των ομίλων να είμαστε στην πρώτη θέση για να έχουμε αυτό το μικρό πλεονέκτημα και είναι όντως γιατί θα ξέρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε στην έδρα μας. Βέβαια τα πάντα κρίνονται σε δυο παιχνίδια».

Για το ποιους ποδοσφαιριστές θεωρεί επικίνδυνους: «Όλους»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Στόκερ

Πως αντιμετωπίζεται την πίεση για το κύπελλο αλλά και την Ευρώπη: «Είμαστε μαθημένοι να ζούμε κάτω από πίεση. Θα είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια τόσο στην Ευρώπη όσο και στο κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πετυχημένοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X