ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κοινή εκστρατεία ΑΠΟΕΛ Απόλλωνα κατά της βίας με τη στήριξη της Stoiximan

Σε μια ηχηρή ένδειξη αλληλεγγύης ενάντια στη βία, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Σε μια ηχηρή ένδειξη αλληλεγγύης ενάντια στη βία, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας ένωσαν τις δυνάμεις τους κάτω από το σύνθημα «Ενωμένοι ενάντια στη βία, No More!» για να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος για βία στον αθλητισμό, στις κοινότητες ή στις ζωές μας. Αυτή η πρωτοποριακή ενέργεια, στηρίζεται από την Stoiximan, μεγάλο χορηγό και των δύο ομάδων.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα έστειλαν ηχηρό μήνυμα εισερχόμενοι στο γήπεδο, φορώντας το ίδιο φανέλακι με μήνυμα που καταδικάζει κάθε μορφή βίας. Η ενότητα που επέδειξαν οι ομάδες, ξεπέρασε τα όρια του ανταγωνισμού, τονίζοντας την κοινή δέσμευσή τους για τη δημιουργία ασφαλέστερου περιβάλλοντος για τους λάτρεις των σπορ και την κοινωνία γενικότερα.

Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, στηρίζει την πρωτοβουλία τους. Αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο αθλητισμός στην προώθηση και υιοθέτηση θετικών αξιών. Υποστηρίζοντας την εκστρατεία «Ενωμένοι ενάντια στη βία, No More!», η Stoiximan επιβεβαιώνει και επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της για την ενίσχυση μιας κουλτούρας ευγενούς άμιλλας, συμμετοχικότητας και σεβασμού.

Η Stoiximan, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας, καλούν και τις υπόλοιπες ομάδες να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία τους, ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο ασφαλές μέλλον στην κοινωνία μας!

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση