ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κατευθείαν στον ΑΠΟΕΛισμό

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει πλάνο και χρειάζεται χρόνο και ηρεμία για να δουλέψει σε αυτό

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έκανε ποδαρικό με το «δεξί» στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, αν και θα χρειαστούν πολλά ακόμη θετικά αποτελέσματα και αρκετές αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι για να πει κανείς πως η κατηφόρα σταμάτησε. Το πιο σημαντικό όμως απ’ όλα είναι πως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει πλάνο και ξέρει πως πρέπει να λειτουργήσει αυτή τη στιγμή.

Ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, που χρειάζεται πολλές αλλαγές για να ανακτήσει την χαμένη της αίγλη, με το πιο σημαντικό απ’ όλα να είναι η ηρεμία. Χωρίς αυτήν βήματα προς την ορθή κατεύθυνση στο αγωνιστικό κομμάτι δεν θα δεις. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης με το καλημέρα, θέλησε να περάσει το μήνυμα πως ξέρει τον τρόπο, φθάνει να υπάρξει εμπιστοσύνη.

Δήλωσε πως τίποτα στον «Αρχάγγελο» δεν είναι ίδιο με τον καιρό που ήταν στην ομάδα πέραν απο την ΑΠΟΕΛ. Και με αυτό πρακτικά έστειλε μήνυμα κατευθείαν στον ΑΠΟΕΛισμό. Χρειάζεται ηρεμία και τα όσα συμβαίνουν σε επίπεδο διοίκησης, δεν θέλει να ακουμπούν τη δική του δουλειά με τους ποδοσφαιριστές.

Το πέτυχε αυτό αν κρίνουμε απ’ τι αντιδράσεις του κόσμου. Υπάρχει μια κοινή αποδοχή στο πρόσωπο του απ’ τους οπαδούς της ομάδας, και δεν κανείς δεν έχει διάθεση να του ρίξει ευθύνες αν πάει κάτι στραβά στο αγωνιστικό.

Αν μάλιστα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έρθει το θετικό αποτέλεσμα, τότε ο Πουρσαϊτίδης θα κερδίσει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη όλων και θα μπορέσει να δουλέψει πιο ήρεμα.

Δεν είναι εύκολη η δουλειά του, μιας και θα πρέπει να αναγεννήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές αν είναι να δει άσπρη μέρα στο αγωνιστικό. Όμως όντας ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τι εστί ΑΠΟΕΛ και έχει συνδέσει το όνομα του με τη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου, έχει ένα σοβαρό πλεονέκτημα σε σχέση με τους προκατόχους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση