ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και ξαφνικά «Κίνημα για Κάθαρση στον ΑΠΟΕΛ»

Καθοριστικό δείγμα για τη δυναμική της η αυριανή πορεία

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το τελευταίο διάστημα βγήκε μπροστά ένα νέο κίνημα από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, το οποίο και ζητά την παραίτηση της παρούσας διοίκησης της εταιρείας. Πως δημιουργήθηκε όμως αυτή η κίνηση και ποια η δυναμική της είναι τα δυο ερωτήματα που δημιουργούνται.

Παλιοί παράγοντες δεν είναι πίσω, παλιά μέλη του Συνδέσμου επίσης δεν είναι, άτομα που να διεκδικούν την προεδρία της εταιρείας δεν υπάρχουν από πίσω, ενώ δεν έχουν και καμιά θεσμική σύνδεση με το ΑΠΟΕΛ, κάτι που φαίνεται και από τις ανακοινώσεις τους. Πρόκειται για μια μερίδα οπαδών των «Γαλαζοκιτρίνων» που αυτό που ζητά είναι αλλαγή της διοίκησης και συνάμα στον τρόπο διαχείρισης της εταιρείας.

Αύριο αυτό το κίνημα θα διοργανώσει πορεία διαμαρτυρίας που θα καταλήξει έξω απ’ τον «Αρχάγγελο» (δες εδώ), και μάλλον εκεί θα διαφανεί και η δυναμική του. Αν πρόκειται δηλαδή για μια κίνηση που τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ και θα συμπορευθεί μαζί του και έχει δυναμική ή αν πρόκειται για μια μερίδα μάλλον ρομαντικών φίλων της ομάδας που δεν μπορούν να αλλάξουν και πολλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση