ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένας άρρωστος ΑΠΟΕΛίστας»

Ο Πετράκης Χατζηθωμάς για τον Ντίνο Ιορδάνου

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ για τον ξαφνικό θάνατο του Ντίνου Ιορδάνου. Ο πρόεδρος των παλαίμαχων του ΑΠΟΕΛ Πετράκης Χατζηθωμάς μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95,0 για αυτήν την τραγική είδηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας. Μόνο καλά λόγια μπορείς να ακούσεις για αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένας άρρωστος ΑΠΟΕΛίστας. Είχαμε παίξει μαζί ποδόσφαιρο στον Παγκύπριο, είχαμε εξαιρετικές σχέσεις. Πραγματικά είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Ήταν αυθεντικότατος και για αυτό είχε μόνο φίλους ο Ντίνος. Μου είχε δώσει αυτήν την πληροφορία ότι είχε πρόθεση να βοηθήσει στο ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ. Ήταν ένα καρδιακό επεισόδιο και το θέμα είναι ότι δεν είχε κάποια προειδοποίηση ότι υπήρχε πρόβλημα. Είναι μια μεγάλη απώλεια και για την παροικία στην Αμερική. Κρατώ την ανθρωπιά του και τον χαρακτήρα του».

Για το γηπεδικό: «Ήταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και δεν έλεγε κουβέντες για να εντυπωσιάσει. Ήθελε πραγματικά να βοηθήσει για το γήπεδο. Ένοιωθε ΑΠΟΕΛίστας και ήθελε πραγματικά να το κάνει».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση