ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ώρα της απόφασης για Λούκας

Αν έρθει η πρόταση, θα χρειαστεί χειρισμό

Τo θέμα Λούκας Σόουζα έχει περάσει στο περιθώριο το τελευταίο διάστημα, αφού από τον αγώνα με την Ανόρθωση στις 5/2 δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι. Όμως η περίπτωσή του μας απασχόλησε και για το ενδεχόμενο να πάει στην Κίνα.

Να θυμίσουμε πως ο ΑΠΟΕΛ το νούμερό του στον όποιον ενδιαφερόμενο για τον Λούκας το έχει γνωστοποιήσει και θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις για να γίνει αποδεκτή μια πρόταση

Επισήμως είχε λεχθεί πως δεν έφτασε κάποια πρόταση, όμως στο παρασκήνιο το θέμα υπήρχε. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου, ώρα Κύπρου είναι αρκετά νωρίτερα, άρα ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα.

Να θυμίσουμε πως ο ΑΠΟΕΛ το νούμερό του στον όποιον ενδιαφερόμενο για τον Λούκας το έχει γνωστοποιήσει και θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις για να γίνει αποδεκτή μια πρόταση. Η προοπτική της Ευρώπης για φέτος, ουσιαστικά χάθηκε και μαζί η ευκαιρία για επιπλέον έσοδα από εκεί. Το πρωτάθλημα όμως δε χάθηκε και θα το παλέψουν μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο και σαφώς ο Λούκας μπορεί να αποβεί πολύτιμος και καθοριστικός.

Πριν πάρεις τέτοια απόφαση, πρέπει να ζυγίσεις προσεκτικά τα πάντα. Μέχρι την Παρασκευή θα ξέρουμε…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

<