ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η σύμπτωση με Αναστασίου που δίνει... τίτλο στον Σα Πίντο

Μπορεί να φέρει «γούρι» στον ΑΠΟΕΛ, ο Ελλαδίτης τεχνικός

Σα Πίντο και Γιάννης Αναστασίου, οι δύο προπονητές των «αιώνιων», έχουν πολλά κοινά αλλά και διαφορές μεταξύ τους. Οι δύο τους τα έχουν ξαναπεί στο παρελθόν μερικές φορές. Το σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό τους, είναι πως δεν έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα ξανά στην καριέρα τους. Ωστόσο, φέτος μπορεί να είναι η... χρονιά τους, με τον Πορτογάλο να είναι πιο κοντά στο να πανηγυρίσει τον Μάιο.

Μπορεί στα 14 του χρόνια ως προπονητής να μην έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, αλλά έχει πανηγυρίσει ένα κύπελλο Βελγίου και ένα Σούπερ Καπ στο Ιράν με την Εστεγκλάλ. Υπάρχει όμως ένα ενδιαφέρον στατιστικό και... σενάριο που μπορεί να δώσει τον τίτλο του Σα Πίντο. Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που οι «γαλαζοκίτρινοι» πανηγύρισαν το πρωτάθλημα ήταν την σεζόν 2018/19, όταν ο προπονητής που καθόταν στον πάγκο της Ομόνοιας στη λήξη του πρωταθλήματος ήταν... ο Γιάννης Αναστασίου.

Αν αυτό αποτελεί σύμπτωση ή όχι θα το δείξει ο καιρός. Παρά ταύτα, αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που αν πραγματοποιηθεί τότε θα μιλάμε για το «γούρι» των «γαλαζοκιτρίνων»  σε ένα τρελό σενάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μίλησε με Δώνη

Μίλησε με Δώνη

«Μιλώ συχνά με τον Γιώργο Δώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT