ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πρώτη εντύπωση Ουζόχο: «Σκουριασμένος»

Τι έδειξε και τι όχι ο Φράνσις

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ούτε συζήτηση να κριθεί αυστηρά ο Φράνσις Ουζόχο στην επιστροφή του μετά από ένα και βάλε χρόνο στα γήπεδα, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν ανεύθυνο. Όμως, μέσα από την παρουσία του στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ το συμπέρασμα που έχει νόημα να βγει είναι κατά πόσο είναι σε θέση να μπει βασικός στο εξής.

Όπως τον είδαμε, μοιάζει πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο. Ο Νιγηριανός ανήμερα των γενεθλίων του πήρε ευκαιρία αλλά έδειξε έξω από τα νερά του, ενώ ήταν και νευρικός σε κάποιες κινήσεις του ειδικά με τα πόδια. Απόλυτα φυσιολογικό να ψάχνει τα πατήματά του, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι υπό έντονη πίεση και δε σηκώνει να ρισκάρει πράγματα.

Δε λέμε πως ο Σίλβα έδειξε να είναι υβρίδιο Χιώτη-Βάτερμαν σε εκτίναξη-αποκρούσεις του εντός και χτίσιμο των επιθέσεων-αντίληψη παιχνιδιού του άλλου, όμως στην παρούσα φάση μοιάζει να είναι καλύτερη ως επιλογή.

Η στιγμή που μπήκε πρώτη φορά ο Ουζόχο, ήρθε πάνω ακριβώς που αλλάζει και ο προπονητής άρα δεν έχει και νόημα να γίνει εκτίμηση για το τι θα πράξει όποιος έρθει. Εμείς απλά καταγράφουμε εντυπώσεις μιας πρώτης φοράς που τον είδαμε.

O Φράνσις έπαιξε τελευταία φορά στις 13/10/2019 και τον αγώνα Βραζιλιίας-Νιγηρίας. Ξαναμπήκε κάτω από εστία σε επίσημο ματς ένα χρόνο και 15 μέρες μετά!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση