ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Γκαρσία: «Να πολεμήσουμε για το κύπελλο και την Ευρώπη»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ

Όλα όσα ανέφερε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα από την Πάφος FC.

Aναλυτικά:

«Σήμερα μας έλειψε το γκολ. Να πω ένα μπράβο σε όλους μου τους παίκτες παρά την ήττα, εκαναν μεγάλο παιχνίδι και τεράστια προσπάθεια.

Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι δυνατος στις στατικές φάσεις και αυτό μας πλήγωσε. Δεν μας έκαναν πολλές ευκαιρίες, κατά την γνώμη μου είναι γκολ αυτό του Τομάς και το πέναλτι ήταν αυστηρό. Οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC μίλησαν το τελευταίο διάστημα για την διαιτησία, εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο και ίσως αυτό να επηρέασε την διαιτησία και να μην έχουμε ένα παιχνίδι 50-50».

Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν μαζί μας δεν είναι εύκολες αυτές οι στιγμές, χρειαζόμαστε τη στήριξη τους. Πρέπει να πολεμήσουμε με ό,τι έχουμε για να επιτύχουμε κάποιο από τους στόχους μας. Να παλέψουμε για μία θέση για την Ευρώπη, να παλέψουμε για το κύπελλο.

Έχουμε στόχους, όμως δεν είναι εύκολο. Όλοι οι παίκτες μου δίνουν το 100%. Στη ζωή είναι οι καλές και οι κακές στιγμές. Πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες για να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Πρέπει να δώσουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας και να βάλουμε τις βάσεις για τον επόμενο χρόνο».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση