ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί όχι και τον Αΐλτον

Ο Βραζιλιάνος έγραψε τη δική του λαμπρή ιστορία στον ΑΠΟΕΛ

Δυο ζωντανοί θρύλοι του ΑΠΟΕΛ, ο Νούνο Μοράις και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, θα υπηρετήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο από ότι τους συνηθίσαμε.

Οι δυο παλαίμαχοι άσσοι των «γαλαζοκιτρίνων» θα ανταμώσουν ξανά στον Αρχάγγελο, παίρνοντας πόστο στις ακαδημίες της ομάδας. Η εμπλοκή τους με την ακαδημία θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον ΑΠΟΕΛ. Οι δυο τους έχουν φάει με το κουτάλι το γήπεδο και έχουν μαζέψει απίστευτες εμπειρίες. Αυτό που θα κληθούν να κάνουν είναι να μεταδώσουν στους πιτσιρικάδες τα όσα έμαθαν όλα αυτά τα χρόνια και να τους δώσουν τη νοοτροπία του πρωταθλητή, στοιχείο το οποίο είναι απαραίτητο για να πετύχει κάποιος στον ΑΠΟΕΛ.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη στελεχώνει τις ακαδημίες με μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες της ομάδας όπως είναι οι Αλεξάνδρου και Νούνο Μοράις. Γιατί όχι να μην φέρει και τον Αΐλτον σε κάποια φάση στις ακαδημίες, όταν ο Βραζιλιάνος «κρεμάσει» τα παπούτσια του. Είναι ένας παίκτης που έγραψε τη δική του λαμπρή ιστορία στην ομάδα της Λευκωσίας, βάζοντας την υπογραφή του στις τεράστιες ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X