ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Καθαρό πέναλτι για ΑΠΟΕΛ και κόκκινη σε παίκτη της Δόξας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διεθνής διαιτητής

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ήταν φιλοξενούμενος ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από τις αναμετρήσεις Δόξα-ΑΠΟΕΛ, ΑΕΖ-Καρμιώτισσα και Άρης-ΑΕΛ. 

Αναλυτικά:

ΑΕΖ-Καρμιώτισσα

«Στο 21’ βάζει γκολ ο Ντιγκινί, κανένα οφσάιντ το έδειξαν και οι γραμμές. 

Στο 37 δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Καρμιώτισσας. Η μπάλα κτυπά στο κεφάλι και στον ώμο του ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας.

Στο 45+1’ γίνεται έλεγχος για πιθανό χέρι και πέναλτι υπέρ της Καρμιώτισσας. Το VAR καλεί τον διαιτητή να δει τη φάση και ο διαιτητής πολύ σωστά δεν ακολουθεί. Δεν υπάρχει πέναλτι. Το χέρι του ήταν σε φυσική θέση και δεν έκανε έξτρα κίνηση.

Στο 69’ ο Ντιγκινί βάζει γκολ και γίνεται έλεγχος για πιθανό οφσάιντ και φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής ήταν ελαφρώς μπροστά. Το έδειξαν οι γραμμές.

Στο 71’ πέναλτι για την Καρμιώτισσα, σωστά σφυρίχτηκε. Ήταν μια καθαρή ανατροπή.

Στο 93’ βάζει δεύτερο γκολ η Καρμιώτισσα και γίνεται έλεγχος για οφσάιντ. Δεν έχουν τραβήξει τις γραμμές, όμως βλέπω καθαρά από τις επαναληπτικές προβολές ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ προσπαθεί να παίξει την μπάλα, δεν τη βρίσκει καλά και αυτή καταλήγει στον σκόρερ. Σωστά μέτρησε το τέρμα».

Άρης-ΑΕΛ

«Στο 81’ γίνεται σύρραξή μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, εξαιρετική διαχείριση από τον διαιτητή. Απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αριθμό 21 της ΑΕΛ για σοβαρό, ριψοκίνδυνο παίξιμο και τον ποδοσφαιριστή αριθμό 8 του Άρης, ο οποίος σηκώστηκε με βίαιο τρόπο εκτός φάσεως. Τον κτύπησε με το σώμα του και δεν παύει να είναι παράβαση κόκκινης».

Δόξα-ΑΠΟΕΛ

«Στο γκολ του ΑΠΟΕΛ γίνεται έλεγχος για πιθανό χέρι. Δεν υπήρχε χέρι σωστά μέτρησε το γκολ.

Στο 69’ υπάρχει καθαρό πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Καθαρό κράτημα. Πέναλτι και κόκκινη στον παίκτη της Δόξας για στέρηση ξεκάθαρης ευκαιρίας επίτευξης τέρματος. Διερωτώμαι πως ο διαιτητής δεν το σφύριξε και πως ο VARίστας δεν έκανε παρέμβαση. Ήταν δυο παραβάσεις συντοχρόνως. Πέναλτι και κόκκινη».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση