ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αναμένεται ο επενδυτής 26 ή 27 του μήνα» (τι είπε για χωρητικότητα)

Η σχετική αναφορά του αντιπροέδρου του ΑΠΟΕΛ για το γηπεδικό

Στη Cytavision μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γηπεδικό. 

Αναλυτικά:

Για το θέμα του γηπέδου: «Αναμένεται από την Αμερική ο επενδυτής στην Κύπρο για άλλες δουλειές και με την ευκαιρία αυτή θα εξαγγέλλουμε τις επόμενες μέρες την ημερομηνία για την διάσκεψη και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Είμαστε συμφωνημένοι, θα πέσουν οι υπογραφές και θα κάνουν την δημοσιογραφική διάσκεψη περί τα τέλη Μαρτίου. Δεν είναι ουρανοκατέβατο ο επενδυτής, είναι ΑΠΟΕΛίστας, αγαπά την ομάδα του και παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, είναι παθιασμένος με την ομάδα».

Ο επενδυτής πέραν από το γήπεδο δεν ενδιαφέρθηκε για την ομάδα; «Προς το παρών θέλουμε να γίνει μια καθαρή πράξη. Είναι ένα όνειρο της διοίκησης το γήπεδο. Κάναμε μεγάλη προεργασία. Είναι και δική του επιθυμία αυτή. Μετέπειτα αν θέλει να αναμειχθεί στην ομάδα θα το δούμε.

Ετοιμάζεται το κείμενο της συμφωνίας. Αναμένεται ο επενδυτής 26 ή 27 του μήνα για άλλες υποχρεώσεις και θα ανακοινώσουμε συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες. Συμφωνήσαμε με τον κ. Ιορδάνους.

Δεν είναι αρνητικός ο κ. Ιορδάνους για να συμμετάσχει σε μεταγενέστερο στάδιο με την ομάδα. Αλλά τώρα είναι ξεκάθαρος ότι είναι προσηλωμένος για την ανέγερση του γηπέδου. Η χωρητικότητα θα είναι 15 χιλιάδων και θα μπορούν να προστεθούν ακόμα 4-5 χιλιάδες».

Αν ο κόσμος θα μπορεί να είναι συμμέτοχος στο γήπεδο: «Ναι. Θα γίνει ξεχωριστή εταιρεία για το γήπεδο που θα μπουν τα λεφτά του επενδυτή και θα μπορεί ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας να συμμετέχει.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μόνος του

Μόνος του

Δεν δέχτηκε ερώτηση για το μέλλον του ο Πορτογάλος
 |  HOT SPOT