ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φέρτε κι άλλους Μαρτσίνιακ

Ο Πολωνός έδωσε ρεσιτάλ στον ψεσινό αγώνα στο ΓΣΠ

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ένα απ’ τα πιο ωραία παιχνίδια της φετινής σεζόν διεξήχθη χθες (18/1) στο ΓΣΠ ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τον Άρη. Δυο ομάδες που πρόσφεραν θέαμα, είχαν πάθος, ένταση και χάρισαν μια εντυπωσιακή παράσταση σε όσους αφιέρωσαν δυο ώρες απ’ την ζωή τους για να το παρακολουθήσαν. Έξι τέρματα, δεκατέσσερις προσπάθειες στον στόχο και συνολικά είκοσι τέσσερις τελικές.

Όλα τα πιο πάνω όμως δεν θα μπορούσαν να συμβούν αν ο διαιτητής δεν ήταν ο Μαρτσίνιακ. Ο Πολωνός που μετά τον τελικό του Mουντιάλ, τον Εμπαπέ και τον Μέσι, βρέθηκε στην μαρτυρική μας νήσο, ήταν κυριολεκτικά αψεγάδιαστος. Φίρμα που όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεφταν σε αυτόν πριν απ’ το παιχνίδι, κατάφερε να περάσει απαρατήρητος ή καλύτερα να συμβάλει ώστε να απολαύσουμε αυτή την ματσάρα.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν θύμιζε σε καμιά περίπτωση το μέσο παιχνίδι που παρακολουθούμε στην Κύπρο, κι ο Πολωνός έκανε ρεσιτάλ. Τελείωσε ένα τέτοιο ματς, με μόλις 23 φάουλ ο αθεόφοβος, ενώ εκεί κι όπου έπρεπε δεν δίστασε να βγάλει κάρτες (πέντε στο σύνολο). Ο τρόπος δε με τον οποίο άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί, κι αξιοποιούσε τη χρήση του πλεονεκτήματος, θα αποτελεί σίγουρα παράδειγμα στο επόμενο σεμινάριο των διαιτητών.

Είναι απλό, το πρωτάθλημα μας έχει ανάγκη απ’ τον Μαρτσίνιακ και τον κάθε Μαρτσίνιακ. Ο Μίλοραντ Μάζιτς απέδειξε πολλάκις πως με τις γνωριμίες του μπορεί εύκολα να φέρνει τέτοιου είδους διαιτητές και η παράκληση είναι απλή… φέρε κι άλλους Μαρτσίνιακ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση