ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φεβρουάριος του 19’ … Φεβρουάριος του 20’

Μεταγραφικός ιός κτύπησε και πάλι την Κύπρο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Φεβρουάριος του 19’ … Φεβρουάριο του 20’. Κίνα, ομάδα που θέλει ν’ ανέβει Β’ κατηγορία, ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος για μας, ούτε και στο μυαλό μας πήγαινε ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί.

Και ο Απόλλωνας πέρσι για τίτλο και ο ΑΠΟΕΛ επίσης φέτος. Και οι δύο παικταράδες και οι δύο αφήνουν τεράστιο κενό και των δύο οι περιπτώσεις δεν δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα να ενισχυθεί αφού μήνα Φεβρουάριο μεταγραφές κάνεις μόνο στο Football Manager.

Όπως και η περίπτωση του Μάγκλιτσα που μας έπιασε όλους αδιάβαστους έτσι και η περίπτωση του Σόουζα, το ίδιο και το αυτό. Εκεί που άπαντες χαλαρώνουν έρχεται ένας μεταγραφικός ιός από την Κίνα και βάζει και πάλι φωτιά σε τηλέφωνα και πληκτρολόγια.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Κινέζοι και τα πολλά γουάν (κινέζικο νόμισμα) αποδεικνύονται όντως ως μια μεγάλη δύναμη που μπορεί να διαταράξει ισορροπίες σε κάθε πρωτάθλημα, πόσο μάλλον δε το δικό μας που μοιάζει η αγορά του απειροελάχιστη σε σχέση με αυτήν της Κίνας.

Και μην υποτιμάς καθόλου το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας. Καλά, καλά μέχρι πέρσι έπαιζε εκεί ο Γιάγια Τουρέ και ο Γιέλαβιτς της εθνικής Κροατίας… Και ο δικός μας ο Μάγκλιτσα… και από φέτος ο δικός μας ο Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X