ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευκαιρία για… προγραμματισμό

Ο Ουζουνίδης παρακολουθεί τους μεταγραφικούς στόχους

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Οι πιο αισιόδοξοι ασπάζονται την ρήση ότι «οι κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες». Στον ΑΠΟΕΛ, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, έχουν αυτό το διάστημα μπόλικο διαθέσιμο χρόνο στην διάθεση τους για να προγραμματίσουν το πως θα συνεχίσουν στην εποχή που θα έρθει μετά την πανδημία και ιδιαίτερα στη επόμενη αγωνιστική σεζόν η οποία εκ των πραγμάτων φαίνεται πως θα είναι πολύ ιδιαίτερα από όλες τις απόψεις.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα συνεχίσει να είναι στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανεξάρτητα από ποια κατάληξη θα έχει η σεζόν αυτή μέσα στο Καλοκαίρι. Αυτό φαίνεται πως επιθυμούν τόσο η Διοίκηση όσο και ο Εβρίτης προπονητής.

 

Πιστεύει και θέλει

Ο Ελλαδίτης τεχνικός πιστεύει ότι θα καταφέρει να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες χαρακτηρίζουν τους γαλαζοκίτρινους στην σεζόν που διανύουμε και να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα με ισορροπίες στις γραμμές της. Μια ομάδα που να μπορεί να παίζει γρήγορα, να είναι δημιουργική και αποτελεσματική.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, εκμεταλλεύονται τον χρόνο του εγκλεισμού τους, παρακολουθώντας ενδελεχώς μέσω του διαδικτύου, περιπτώσεις παικτών που τους ενδιαφέρουν ή που έχουν προταθεί .


Η Ελληνική αγορά (Έλληνες και ξένοι παίκτες), φαίνεται πως παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού εντοπίστηκαν αρκετοί, πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που οι απαιτήσεις τους δεν είναι εξωπραγματικές.

Η επιστροφή των δανεικών

Λόγω θέσης αλλά κυρίως λόγω ικανοτήτων του ποδοσφαιριστή, θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Γκάγιας Ζαχίντ. Υπάρχει τακτική επικοινωνία με τον πολιτογραφημένο Νορβηγό, μέσο.

Πολύ πιθανό να βρεθεί τρόπος για να επιστρέψει από το Καλοκαίρι και ο διεθνής τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ του οποίου ο δανεισμός στον Αστέρα Τρίπολης, τελειώνει του χρόνου (2021).

Στο τέλος της σεζόν αυτής τελειώνει και ο δανεισμός του Λαφράνς στην Πάφο FC.

Ενίσχυση με νέα δεδομένα

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση, είναι δεδομένο ότι λόγω της κρίσης και της «τρύπας» που δημιουργεί στους συλλόγους, θα περιοριστεί σε παίκτες που οι απαιτήσεις τους θα συμβιβάζονται με τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Είναι οπωσδήποτε πολύ μεγάλο το κεφάλαιο της επόμενης ημέρας και θα μας απασχολήσει αρκετές φορές στο επόμενο διάστημα, αφού όταν επιστρέψουμε στην δράση, τίποτα δεν θα είναι ίδιο σε σχέση με αυτά που ξέραμε και βιώναμε τα προηγούμενα χρόνια.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X