ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσταξε μέλι για τον ΑΠΟΕΛ ο Μπεν Σαχάρ!

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «γαλαζοκίτρινους»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ισραηλινός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Μπεν Σαχάρ, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «sports.walla.co.il» με αφορμή την μεταγραφή του στους «γαλαζοκίτρινους».

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του:

«Αγωνίστηκα εναντίον του ΑΠΟΕΛ, οπότε ήξερα που πήγαινα. Έστειλα στην οικογένεια μου ένα βίντεο από την προπόνηση και όλοι έμειναν έκπληκτοι. Εχω δει μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη, αλλά από το πρώτο δευτερόλεπτο εδώ, έχω καταλάβει πως όλα είναι υπέροχα. Η απόφαση για μένα ήταν πολύ δύσκολη. Εχω δυο παιδιά, χρειάστηκα χρόνο για να αποφασίσω. Στην Χάποελ Μπερ Σέβα κατέκτησα όλους τους τίτλους, δεν υπήρχε κάτι άλλο να πετύχω», είπε αρχικά.

Για τις πληρωμές στον ΑΠΟΕΛ, απάντησε: «Βλέπω έναν σύλλογο που λειτουργεί επαγγελματικά. Υπάρχουν διατροφολόγοι μαζί μας καθημερινά. Η διοίκηση είναι πολύ επαγγελματική. Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, υάρχουν φιλοδοξίες και στην Ευρώπη».

Σε ό,τι αφορά στην πρόταση που δέχθηκε από τους γαλαζοκίτρινους, είπε: «Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε να με αποκτήσει. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα οικονομικά. Στην Χάποελ Μπερ Σέβα χάρισα χρήματα, ήξερα πως η κατάσταση δεν ήταν καλή και βοήθησα τον σύλλογο».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X