ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Έναν Αγκίρε...ελεύθερο

Ο Σάββας γουστάρει... στον Απόλλωνα όμως;

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Πάουλο Βινίσιους αναμένεται τα ξημερώματα της Τρίτης (19/1), στην Κύπρο για να ενταχθεί στο ΑΠΟΕΛ ωστόσο θα μπει σε καραντίνα αφού έρχεται στο νησί μας από την πατρίδα του την Βραζιλία.

Είναι από όλους παραδεχτό ότι στον αγωνιστικό Γολγοθά που ανεβαίνει το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται και κάποιον ποδοσφαιριστή που να γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα και να μην χρειάζεται εβδομάδες για να προσαρμοστεί.

Γνωρίζουμε ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αποφάσισε η τελευταία προσθήκη στην Χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα αφορά στην απόκτηση ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίξει σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά όπως είναι ο Ενσούε στο δεξί άκρο.

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Ισπανός ακραίος του Απόλλωνα, Ντιέγο Αγκίρε. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Αγκίρε προτάθηκε στον Σάββα Πουρσαϊτίδη ο οποίος ασφαλώς και τον αξιολόγησε θετικά.

Απαραίτητη όμως προϋπόθεση για να κινηθεί το ΑΠΟΕΛ για τον 30χρονο (17 Οκτωβρίου 1990) Ισπανό ακραίο αμυντικό, είναι να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα, εξέλιξη που με τα σημερινά δεδομένα, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση