ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκπληξη αν μείνει...

Μεγάλη η απογοήτευση στις τάξεις των φίλων της ομάδας

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από τον Ολυμπιακό με κατεβασμένα τα χέρια στο Μακάρειο Στάδιο, πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερη του εμφάνιση στην φετινή σεζόν, κάτι το οποίο λέχθηκε και από τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας, Νεκτάριο Πετεβίνο.

Από την ώρα που τελείωσε η αναμέτρηση υπάρχει μια μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ προς την τεχνική ηγεσία, ή αν προτιμάτε καλύτερα προς το πρόσωπο του Τόμας Ντολ. Ο κόσμος των «γαλαζοκιτρίνων» τα βάζει τόσο με την διοίκηση (Πρόδρομος Πετρίδης), όσο και με τους ποδοσφαιριστές, όμως όλα τα ομαδικά πυρά στρέφονται προς τον προπονητή...

Οι φίλοι της ομάδας κατηγορούν τον Γερμανό τεχνικό πως στους τέσσερις μήνες που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, δεν έχει καταφέρει να δώσει κάποιο θετικό στοιχείο στην ομάδα μιας και το παιχνίδι που παράγει είναι ανούσιο και επιθετικά δεν είναι ούτε δημιουργικό, αλλά ούτε και αποτελεσματικό.

Παράλληλα, τον κατηγορούν πως σε αρκετά παιχνίδια οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος, αλλά και πως η ομάδα δεν κυριαρχεί στο παιχνίδι της με την κατοχή της μπάλας, όπως ήταν σε άλλες εποχές... επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς...

Πάντως, όπως και να έχει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία, αφού εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως υπάρχει προβληματισμός για τις κακές εμφανίσεις και η εκτίμηση της ιστοσελίδας μας είναι πως η εβδομάδα που έρχεται θα φέρει και την αποδέσμευση του Γερμανού τεχνικού.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» για τον Στάθη Αλωνεύτη
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X