ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είχε έντονο πονοκέφαλο, ζάλη και βουητό στο δεξί αυτί»

Η αναφορά του Μενέλαου Αντωνίου για το περιστατικό του 51ου λεπτού στο «Αμμόχωστος»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ, το οποίο διακόπηκε στο 51ο λεπτό λόγω ρίψης κροτίδας από την κερκίδα των φιλοξενουμένων.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μενέλαος Αντωνίου σημείωσε στο φύλλο αγώνος ότι επικοινώνησε με την γιατρό του γηπέδου μετά την πτώση του Παπαγεωργίου στο 51ο λεπτό μετά από τη ρίψη κροτίδας, η οποία του ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Μενέλαος Αντωνίου ζήτησε από τη γιατρό να επανεξετάσει τον ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο έγινε μετά από δέκα λεπτά. Η γιατρός ανέφερε στον Κύπρο διαιτητή ότι ο παίκτης δεν μπορούσε να αγωνιστεί γιατί είχε έντονο πονοκέφαλο, ζάλη και βουητό στο δεξί αυτί. Η γιατρός έκανε και γραπτώς τη γνωμάτευσή της για την κλινική εικόνα του ποδοσφαιριστή, πάνω στην οποία βασίστηκε ο διαιτητής για να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Όσο αφορά τον κροτίδα που έπεσε στο χώρο της προθέρμανσης των παικτών της Νέας Σαλαμίνας, ο Μενέλαος Αντωνίου ανέφερε στο φύλλο αγώνος ότι αυτή προήλθε από εξωτερικό παράγοντα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση