ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν ήταν θέμα το οικονομικό... γιατί δεν μπορεί να φύγει κάποιος έτσι;»

Τι ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Άρη ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά:

«Πριν αρχίσω θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, που πήρε το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήταν ένα όμορφο πρωτάθλημα. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι. Όλο αυτό το διάστημα νομίζω ότι ήταν μεγάλη η προσπάθεια, παλέψαμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Πρέπει όμως να έχουμε ψηλά το κεφάλι. Νομίζω σήμερα ήταν ένα όμορφο ματς, χωρίς άγχος. Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη και ευχαριστώ τον κόσμο. Ήταν αρκετή η απογοήτευση αλλά ήρθαν και μας στήριξαν. Από την άλλη θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κι όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την ευκαιρία που μου έδωσαν να προπονήσω αυτή τη μεγάλη ομάδα. Πραγματικά έχω ζήσει όμορφες στιγμές. Σίγουρα στη ζωή δεν είναι τίποτα εύκολο. Πολλές φορές είναι κάποιες στιγμές που δεν είναι καλές.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους παίκτες για τη δουλειά που κάναμε φέτος. Περάσαμε πολλά. Σας έχω πει ξανά πως λείπει πάρα πολύ οι τραυματισμοί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά ελπίζω τη νέα σεζόν το ΑΠΟΕΛ να μην έχει τόσους τραυματισμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου κι όλους όσους δούλεψαν μαζί μου. Απ’ τον Αρχάγγελο στο λογιστήριο, όλοι ήταν άψογοι. Στο τέλος πρέπει να αναφερθώ στους φιλάθλους. Ένα ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο. Ξέρω μας βοήθησαν, πολλές φορές μας έσπρωξαν να πάρουμε κάποια ματς. Στο μυαλό μας ήταν μόνο να πάρουμε τον ΑΠΟΕΛ πολύ ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασίας, σίγουρα θα είναι ένα κομμάτι στην καρδιά μου».

Γιατί αποχωρεί: «Έχω μιλήσει με τη διοίκηση και με τον πρόεδρο. Είπαμε πολλά και μαζί με. Δεν ήταν θέμα το οικονομικό. Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Δεν θα ανανεώσω, οι άνθρωποι ξέρουν, μιλήσαμε πολιτισμένα. Θα ψάξω να συνεχίσω κάπου αλλού την καριέρα μου».

Αν έχει πρόταση από άλλη ομάδα: «Ξέρω ότι πάντα πρέπει να είναι κάτι από πίσω. Εσείς οι δημοσιογράφοι έτσι το βλέπετε. Γιατί δεν μπορεί να φύγει κάποιος έτσι; Δεν μιλήσαμε για τα οικονομικά. Προς το παρών εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τις 31 Μαΐου, δεν κάνω τίποτα πίσω από την πλάτη κανενός. Προς το παρών δεν έχω καμία πρόταση. Στόχος ήταν μόνο να πάρουμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα έκανε κάτι διαφορετικό; «Πάλι πάμε να δούμε ποιος φταίει… Πάντα κάποιος πρέπει να φταίει. Εγώ πάντα πιστεύω ότι κανένας δεν είναι τέλειος. Είμαι απλά ένας προπονητής που πάντα πιστεύω ότι μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο. Δουλεύω με τα παιδιά, τους ζω καθημερινά. Το είπα 1000 φορές και στους παίκτες ότι βγάζω την εντεκάδα που πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει. Και εγώ κάνω λάθη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση