ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρείτε τον!!!

Πέρα για πέρα δίκαιο το αίτημα του ΑΠΟΕΛ

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Σωστά τα λέει ο επίσημος ΑΠΟΕΛ και ορθώς απαιτεί από την αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση. Δηλαδή πως θα γίνει; Μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να σπιλώνει την ιστορία του καθενός είτε σαν σωματείο, είτε σαν άτομο και να την βγάζει καθαρή;

Τέτοιου είδους καταγγελίες πρέπει να ερευνώνται για να καταλήγουμε στην αλήθεια και ν’ αναλαμβάνει και ο καθένας και τις ευθύνες του. 

Και εγώ σου λέω ότι ο Φλουρέσκου είναι συκοφάντης και για λόγους καθαρά προσωπικούς προχώρησε σε τέτοιες καταγγελίες. Θα την βγάλει καθαρή; Μπορεί δηλαδή ο καθένας να βάζει στο στόμα του ομάδες ιστορικές ή να ερμηνεύει γεγονότα και καταστάσεις παραχαράσσοντας την ιστορία χωρίς ποτέ να λογοδοτήσει;

Γιατί δηλαδή να μην εξεταστεί κατά πόσο ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής λειτούργησε έχοντας από πίσω του άλλες ομάδες που ενδεχομένως ωφελούνται από την ενασχόληση της κοινής γνώμης με τον ΑΠΟΕΛ και όχι με τα φετινά μαύρα χάλια τους;

Είναι τελικώς μέρος μιας σκευωρίας ο Ρουμα΄νος; Ειναι αυτά που λέει ευαγγέλιο; Ή παραμυθιάζει για λόγους που εμείς δεν γνωρίζουμε; Ο ΑΠΟΕΛ μάλιστα προτείνει στην αστυνομία και τρόπους μέσα από τους οποίους μπορεί να εξευρεθεί ο Ρουμάνος. Προσθέτουμε σ' αυτούς που παρέθεσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ και τον τότε μάνατζερ του. Υπα΄ρχουν σίγουρα πολλοί τρόποι για να εντοπιστεί ο Φλορέσκου... μην κάνουμε και τους ντετέκτιβ. 

Ορθώς και με κάθε δικαίωμα ο ΑΠΟΕΛ ζητεί ή μάλλον «απαιτεί» από την αστυνομία να προχωρήσει την υπόθεση και το αίτημα θα έπρεπε πρωτίστως να το υιοθετήσει και η Ομοσπονδία.

Και η αστυνομία καλά θα έκανε αντί να συλλαμβάνει τους «αγριεμένους» οπαδούς της Πάφου και αντί να ζητεί την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων, ν’ απλώσει τα δίχτυα της και στο διεθνές στερέωμα για να ερευνήσει επιτέλους διάφορες κακουργηματικές πράξεις τις οποίες προσάπτουν εδώ και πολλά χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο και τους παράγοντες του.

Όσο επικρατεί τούτου του είδους η απάθεια εκ μέρους των διωκτικών αρχών του τόπου, άλλο τόσο δίνεται η ευκαιρία στον καθένα να λέει το μακρύ και το κοντό του, δημιουργώντας ένα πέρα για πέρα τοξικό περιβάλλον μέσα από το οποίο η αλήθεια και το ψέμα είναι τόσο περιπλεγμένα που κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη.

Ας εισακουσθεί λοιπόν το αίτημα του ΑΠΟΕΛ και ας ευχηθούμε ότι τούτη τη φορά, οι εξελίξεις δεν θα πάρουν τον άγνωστο δρόμο που έλαβαν οι έρευνες για την υπόθεση Λαρένα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση