ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραχνιασμένος Σωφρόνης: «Ο αντίπαλος προσπαθούσε να σταματήσει το ρυθμό»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο βαθμός δεν μας ικανοποιεί. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και βρήκαμε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθούμε και να ανοίξουμε τον αντίπαλο. Στο τέλος προσπαθήσαμε με κάποιες φάσεις να ανοίξουμε την άμυνα του αντιπάλου όμως δεν τα καταφέραμε. Βλέπουμε τη συνέχεια, σίγουρα δεν μας ικανοποιεί αυτό το αποτέλεσμα όμως η προσπάθεια έγινε από τους ποδοσφαιριστές. Δεν μας έκανε κάτι ο αντίπαλος. Το μόνο πλάνο που είχε ήταν να αμυνθεί. Ο αντίπαλος συνέχεια προσπαθούσε να σταματήσει το ρυθμό του παιχνιδιού όμως έπρεπε και εμείς να ήμασταν πιο γρήγοροι στο γήπεδο για να μπορέσουμε να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα. Τι να πούμε για τον κόσμο, ήρθε μας στήριξε και σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα»

Για τον Σαρφό: «Ο Σαρφό είχε ίωση και για αυτό έμεινε εκτός»

Για το τι πρέπει να βελτιωθεί στην ομάδα: «Θέλουμε να έχουμε παραπάνω δημιουργικότητα και περισσότερες προσπάθειες στον στόχο. Σήμερα έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα και να μην χάσουμε το ρυθμό μας».

΄

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση