ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεωρίες συνωμοσίας από το περιβάλλον του Σάβιτς

Άνθρωπος που είναι κοντά στον παίκτη μίλησε για τρία αρνητικά τεστ στη Σερβία και ένα στην Κύπρο

Ως προσπάθεια εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ να χρησιμοποιήσει προς όφελός του το γεγονός ότι ο Βούγιαντιν Σάβιτς είχε βρεθεί θετικός στον COVID-19, με σκοπό να του ασκήσει πίεση και να τον ωθήσει να συμφωνήσει στη μείωση απολαβών που του έχει προταθεί, βλέπει την όλη κατάσταση άνθρωπος του περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή βάσει των όσων δήλωσε σε σερβική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η informer.rs, χωρίς να κατονομάζει την πηγή της, άνθρωπος που είναι κοντά στον Σέρβο αμυντικό τόνισε ότι ο Σάβιτς έκανε τρία τεστ πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά, ενώ σημειώνει ότι προχώρησε σε ένα ακόμα τεστ μετά την ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ ότι είχε βρεθεί θετικός σε εργαστήριο στην Κύπρο το οποίο επίσης είχε βγει αρνητικό.

«Η εντύπωσή μας είναι ότι ο σύλλογος βάζει πίεση στον Βούγιαντιν, με το να δημιουργήσει θέμα με τον κορωνοϊό για να τον κρατήσει εκτός γηπέδου όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να μην μπορεί να προπονηθεί. Ο απώτερος στόχος τους είναι να συμφωνήσει σε μείωση των απολαβών που προνοεί το συμβόλαιό του, που λήγει σε δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά η πηγή συνεχίζοντας: 

«Ο Βούγιαντιν έκανε τρία τεστ γιατί ήθελε να είναι σίγουρος ότι δεν έχει τον ιό. Τα έκανε στις 25 Ιουνίου και στις 4 και 6 Ιουλίου, τη μέρα πριν αναχωρήσει για Κύπρο. Όλα τα τεστ έγιναν στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και έδειξαν ότι ήταν αρνητικός».

Καταλήγοντας, το άτομο του περιβάλλοντος του Σάβιτς ανέφερε: 

«Όταν επέστρεψε, έκανε τεστ στις 8 Ιουλίου και ο σύλλογος τον ενημέρωσε ότι ήταν θετικός. Την επόμενη μέρα, ο Βούγιαντιν πήγε μόνος του να κάνει τεστ σε ένα αναγνωρισμένο και διπλωματούχο εργαστήριο και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Μια μέρα αργότερα, ζήτησε από την ομάδα να κάνει ξανά το τεστ και το βράδι του είπαν ότι είναι θετικός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X