ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βάτερμαν: «Βίωσα επίσκεψη θυμωμένων οπαδών μας»

Στα ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις σε Ολλανδική ιστοσελίδα παραχώρησε ο τερματοφύλακας των «γαλαζοκιτρίνων» Μπόι Βάτερμαν. Κλήθηκε να σχολιάσει τόσο το περισταικό με τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο διαιτητή, όσο και για το συμβόλαιο του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

https://www.vtbl.nl/nieuws/artikel/4995911/boy-waterman-apoel-nicosia-cyprus-aanslag-scheidsrechter-voetbal-competitie

Αναλυτικά πιο κάτω:

Για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο διαιτητή: «Αν ζείτε εδώ, ξέρετε πώς τα πράγματα λειτουργούν μερικές φορές. Είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Yπήρχε μόνο υλική ζημιά, προσπάθησαν μόνο να τον φοβίσουν. Καταλαβαίνω τις έντονες αντιδράσεις από το εξωτερικό στο γεγονός».

Για το πως ζουν το ποδόσφαιρο στην Κύπρο: «Είναι μία διαφορετική κουλτούρα εδώ. Καμία χρονιά δεν είναι η ίδια. Είχαμε τέσσερις διαφορετικούς προπονητές φέτος. Σε αυτή την ομάδα, είσαι πάντα στην «τσίτα». Υπάρχει μία τεράστια πίεση για το ΑΠΟΕΛ από έξω. Δεν διαβάζω εφημερίδες ή ιστοσελίδες. Θέλω να προτείνω στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να μην το κάνουν και αυτοί, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν μερικώς γι’ αυτό το λόγο είχαμε τόσες αλλαγές μέσα στην ομάδα».

Διαφορές στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Κύπρο και Ολλανδία: «Το ποδόσφαιρο είναι τελείως διαφορετικό στην Κύπρο απ' ότι στην Ολλανδία. Έχω βιώσει επίσκεψη θυμωμένων οπαδών μας στα αποδυτήρια, κάτι που είναι αδιανόητο στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς, δεν μιλώ τη γλώσσα και δεν κατάλαβα τι είπαν».

Για το συμβόλαιό του: «Το συμβόλαιό μου λήγει και πάλι φέτος, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, θα αφήσω τα πάντα να έρθουν στο δρόμο μου. Δεν θέλω να βιαστούμε, η γυναίκα και ο γιος μου περνούν καλά εδώ. Πηγαίνει στο σχολείο εδώ, αυτό είναι το σπίτι του και αυτό παίζει ρόλο στις αποφάσεις για το μέλλον».

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X