ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαρέλα: «Θα λείψει στον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο»

Δηλώσεις των δύο στόπερ σε μέσο της Ελλάδας

Κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Open Sport» παραχώρησαν οι δύο πρώην πλέον κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο, που ως γνωστόν συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Μεταξύ άλλων οι δυο ποδοσφαιριστές αποθέωσαν ο ένας τον άλλον, τονίζοντας παράλληλα πόσο θα τους λείψει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ορισμένες από τις τοποθετήσεις τους:

-Μετά από έξι χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τι είναι για εσάς ο ΠΑΟΚ;

ΚΡΕΣΠΟ: Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη έγινε το δεύτερο σπίτι μου, κερδίσαμε πολλούς τίτλους, περάσαμε αυτά τα χρόνια την καλύτερη περίοδο στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

ΒΑΡΕΛΑ: Είναι το δεύτερο σπίτι μου, μπορώ να το πω. Για μένα και τον Άνχελ ήταν 6 πολύ ξεχωριστά χρόνια και ελπίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να κερδίζει (τίτλους) γιατί όπως είπε ο Άνχελ είναι η οικογένειά μας και για την οικογένεια μας θέλουμε πάντα το καλύτερο.

-Ποιος είναι ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία του ΠΑΟΚ;

ΒΑΡΕΛΑ: Ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία του ΠΑΟΚ ήταν ο Άνχελ με εμένα δίπλα του.

ΚΡΕΣΠΟ: Ο καλύτερος αμυντικός της ιστορίας του ΠΑΟΚ είναι ο Φερνάντο, υπάρχει κι ένας ακόμα τύπος ο Κρέσπο, αλλά απέχει πολύ. Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση γιατί είμαστε εντελώς διαφορετικού στυλ παίκτες.

ΒΑΡΕΛΑ: Ο Άνχελ, έχω παίξει μαζί του και ήταν συνέχεια ο γρηγορότερος παίκτης για εμένα, αυτός που σκέφτεται γρήγορα, ο παίκτης που διαβάζει το παιχνίδι πολύ καλά και εγώ ήμουν ο πιο δυνατός που χρειαζόταν να δίνω περισσότερες μάχες.

ΚΡΕΣΠΟ: Αυτό που έδωσε ο ένας στον άλλο, έκανε τον τέλειο συνδυασμό και έδωσε στον ΠΑΟΚ όσα δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

ΒΑΡΕΛΑ: Το καλύτερο δίδυμο στην ιστορία του συλλόγου.

-Για το χαρακτηριστικό ξέσπασμα του Βαρέλα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ που είχε δίπλα του τον Κρέσπο:

ΚΡΕΣΠΟ: Όταν (ο Βαρέλα) χτύπησε το τραπέζι, η εικόνα έπεσε κάτω και ήμουν λίγο φοβισμένος ότι αυτό θα μας στερούσε την καλή τύχη και την έβαλα αμέσως στη σωστή θέση.

ΒΑΡΕΛΑ: Είναι μία στιγμή που ήρθε, δεν μπορώ να την περιγράψω, αλλά την ένιωσα. Αυτά είναι τα πιο αληθινά λόγια που νιώθω τώρα ότι έχω πει.

ΚΡΕΣΠΟ: Νόμιζα ότι θα την καταστρέψει (την εικόνα), όπως είπε κι ο Φερνάντο ήταν πάντα ο πιο δυνατός, με τη δύναμη και ήμουν πάντα ο ήρεμος, ο πιο ήσυχος, όντας εντελώς διαφορετικός από αυτή την άποψη.

ΒΑΡΕΛΑ: Με όποιον μιλάω μου λέει ότι ήταν τα καλύτερα μου χρόνια επειδή έπαιζα με τον Άνχελ δίπλα μου.

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα την ερχόμενη σεζόν, τι θα πρέπει να έχει για να τα καταφέρει;

ΚΡΕΣΠΟ: Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμος να παλέψει για όλους τους τίτλους. Όμως αυτή η χρονιά θα είναι ιδιαίτερη, αν έρθουν αρκετοί παίκτες θα χρειαστούν χρόνο να προσαρμοστούν και να δημιουργήσουν μία ισχυρή ομάδα.

ΒΑΡΕΛΑ: Θα τους λείψει ένας κεντρικός αμυντικός τώρα που υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ και δεν το περίμενα, έπαθα ένα μικρό σοκ. Υπάρχει εκεί ο «Ίγνκι» για να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και άλλοι παίκτες, όπως ο Λύρατζης που είχε μία πολύ καλή χρονιά. Όσο πιο σύντομα έρθουν οι νέοι παίκτες, τόσο καλύτερα για την ομάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση