ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αυγουστή: «Ο αντίπαλος πήρε τη νίκη με μια τελική»

Όσα ανέφερε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σοφρώνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Δεν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα καλά. Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι και καταφέραμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο, όμως αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Όσες ευκαιρίες και να έχεις, όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά. Θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και πρέπει να ετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και ξεκινούμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

Για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας: «Πρέπει να βελτιωθούμε ομαδικά και ατομικά για να βρούμε λύσεις. Είχαμε αρκετές προϋποθέσεις αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Πρέπει να αποβάλουμε το άγχος. Θα μπορούσε να προηγηθούμε και να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Με μια τελική ο αντίπαλος πήρε τη νίκη. Σίγουρα μας προβληματίζει αυτό τη στιγμή που δεν κερδίσαμε».

Για το πότε θα είναι ο ΑΠΟΕΛ όπως τον θέλει: «Είχαμε αρκετά καλά κομμάτια σήμερα στο παιχνίδι. Πρέπει να ηρεμήσουμε στο τελευταίο κομμάτι και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τα υπόλοιπα ήμασταν αρκετά καλοί».

Για το μήνυμα προς τον κόσμο: «Αλίμονο να μην είναι πικραμένος. Συνήθισε την ομάδα να είναι στα ψηλά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Όλοι μας πρέπει να βελτιωθούμε και να βρούμε τις λύσεις για να πάρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για τον Οκριασβίλι: «Είχαμε 2-3 αναγκαστικές αλλαγές. Δεν ένιωθε καλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση