ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ζητούν το κεφάλι του «Ντέβι»

Ο Αργεντινός δεν δικαίωσε την επιλογή της διοίκησης για επιστροφή του περιβραχιόνιου αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Ο Τόμας Ντε Βισνέντι αντίκρισε στο χθεσινό παιχνίδι την κόκκινη κάρτα και έδωσε αφορμή ώστε να ξεσηκωθεί ένα νέο κύμα αντιδάσης απέναντι του, με σημαντική μερίδα οπαδών να ζητά ακόμη και την άμεση απομάκρυνση του. Οι σχέσεις του βέβαια με τον κόσμο είναι εδώ και αρκετό καιρό τεταμένες, όμως ο Αργεντινός έδωσε αφορμές.

Η αλήθεια είναι πως ο «Ντέβι στο χθεσινό παιχνίδι μπήκε με ανεξήγητα πολλά νεύρα. Απ’ την αρχή έδειχνε να μην πατά καλά και έβγαζε σε κάθε σχεδόν φάση έναν έντονο εκνευρισμό που σε καμιά περίπτωση δεν βοηθούσε την ομάδα. Ίσως να είναι υπερβολή αλλά με τον τρόπο που αγωνιζόταν ο «Ντέβι» στα 30 λεπτά κινδύνευε να μεταφέρει αυτό τον εκνευρισμό και στους συμπαίκτες του, κάτι που ουσιαστικά θα «σκότωνε» την ομάδα.

Ο Ντε Βισνέντι έδωσε αρκετές αφορμές ώστε να αποτελέσει «κόκκινο πανί» για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και αυτή είναι άλλη μια. Φορώντας το περιβραχιόνιο της ομάδας αναμένεις από ένα ποδοσφαιριστή να ηγείται και να συμπεριφέρεται ως αρχηγός, και για την ώρα δεν δικαιώνει την επιλογή της διοίκησης Πρόδρομου Πετριδή να του επιστρέψει το περιβραχιόνιο το καλοκαίρι αλλά και να συνάψει ανανέωση συνεργασίας (κάτι που ξάφνιασε μιας και οι σχέσεις των δυο πλευρών έδειχναν τεταμένες).

Οι απαιτήσεις απ’ τον Αργεντινό ήταν πάντα ψηλές γιατί στο παρελθόν και στο πρώτο πέρασμα του απ' το ΑΠΟΕΛ έβαλε ο ίδιος τον πήχυ πολύ ψηλά (βοήθησε όσο λίγοι στην κατάκτηση πρωταθλήματος και πήρε την ομάδα απ' το χέρι σε Ευρωπαϊκούς ομίλους), όμως στη δεύτερη του θητεία δεν έχει καταφέρει να συνεισφέρει στον βαθμό που όλοι περιμένουν στον «Αρχάγγελο» και αυτό έχει υψηλό κόστος σε όλα τα επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

Στην αλλαγή της νοοτροπίας και στην επαναφορά του αγωνιστικού πνεύματος εστιάζει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ