ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Υπάρχει και παιχνίδι…

Πρόκριση = καθήκον για τους «Γαλαζοκίτρινους»

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ έχει πάρει φωτιά και το κυρίαρχο θέμα δεν είναι άλλο απ’ τον νέο τεχνικό που θα κληθεί να αναλάβει την ομάδα, θα βάλει μια τελεία στον κατήφορο και θα οδηγήσει τους «Γαλαζοκίτρινους» σε μια καλύτερη επόμενη μέρα.

Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σήμερα στις 17:00 το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την ΠΑΕΕΚ σε μονό αγώνα στο Μακάρειο και αυτό που θέλει είναι να αποφύγει ένα αποκλεισμό που θα κάνει το έργο πολύ, πολύ πιο δύσκολο.

Είναι από αυτά τα παιχνίδια που δεν έχεις να κερδίσεις πολλά γιατί πρόκριση = καθήκον, ενώ αν αποκλειστείς θα χάσεις πάρα πολλά… Δεν λέμε η διαφορά των δυο ομάδων είναι εκεί, όμως σε μονούς αγώνες, με τη ψυχολογία των «Γαλαζοκίτρινων» να είναι στα τάρταρα και εδώ και ένα μήνα να μην μπορεί ούτε να σκοράρει, θέλει προσοχή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ίσως δούμε αλλαγές, με τον Ουζόχο να έχει κάποιες πιθανότητες να πάρει θέση βασικού. Η ουσία όμως δεν βρίσκεται στο ποιοι θα αγωνιστούν, αλλά στο γεγονός πως η ομάδα πρέπει να βάλει μια τελεία και να βρει σιγά σιγά τον εαυτό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση