ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Ψώνια» μέχρι τον Σεπτέμβρη

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ίσως αφήσουν 1-2 κινήσεις για μετά τον Αύγουστο

Σάββας Λαζανιάς

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Κύπρο και Ευρώπη.

Την ερχόμενη Παρασκευή οι «γαλαζοκίτρινοι» θα δώσουν ένα πολύ δυνατό φιλικό με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να προβάρει ενδεκάδα ενόψει και του πρώτου επίσημου αγώνα με την Καρμιώτισσα για το πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι απομένουν κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες για την συμπλήρωση του ρόστερ, ο Ελλαδίτης προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το υλικό που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεση του.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κάνουν σίγουρα τέσσερις κινήσεις ενώ ο αριθμός ίσως αυξηθεί εάν προκύψουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών (πχ Τάμαρι και Ζαχίντ), ωστόσο δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη βιασύνη.

Στον ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να κάνουν βεβιασμένες μεταγραφικές κινήσεις, άσχετα εάν πλησιάζουν οι επίσημοι αγώνες. Είναι πάρα πολύ πιθανό οι «γαλαζοκίτρινοι» να αφήσουν 1-2 κινήσεις για τα τέλη Αυγούστου ή ακόμα και για τον Σεπτέμβρη (το παράθυρο κλείνει στις 15 του μήνα).

Η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολη για στόχευση ποιοτικών παικτών για το λόγο ότι στα πλείστα πρωταθλήματα η μεταγραφική περίοδο πηγαίνει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένοι να κάνουν όση υπομονή χρειάζεται για τις εναπομείναντες κινήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X