ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς Βίκτωρα και Μπεν...

Έμειναν εκτός Ευρωπαϊκής λίστας

Το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ ανήκει στο παρελθόν και πλέον στον «Αρχάγγελο» το μυαλό όλων βρίσκεται στην Ζρίνσκι. Ένας ακόμη τελικός τον οποίο καλείται να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ ώστε να συνεχίσει την Ευρωπαϊκή του πορεία και το στόχο της εισόδου στους ομίλους του Europa League.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι προκύπτουν προβλήματα τα οποία θα επιφέρουν και αλλαγές στον κατάλογο των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το πρώτο πρόβλημα αφορά τον Χρίστο Γουίλερ ο οποίος και αποχώρησε μόλις στο 8’ του αγώνα με την ΕΝΠ έχοντας μυϊκό πρόβλημα. Ο τραυματισμός της Κυριακής φαντάζει απαγορευτικός ώστε να αγωνιστεί την Πέμπτη ο Κύπριος αριστερός μπακ. Ήταν μάλιστα μεγάλη ατυχία για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος μόλις πείρε ευκαιρίες και απέδειξε πως όχι μόνο τις άξιζε αλλά μπορεί να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πέραν όμως του Γουίλερ, Βίκτωρας Κλωναρίδης και Μπεν Σαχάρ συνοδεύονται έμειναν εκτός Ευρωπαϊκής λίστα. Αμφότεροι είχαν τραυματιστεί στον αγώνα με την Καϊσάρ και πέρασαν εκτός ως αναγκαστικές αλλαγές. Τη θέση τους στον κατάλογο της ΟΥΕΦΑ πήραν οι Εφραίμ και Γένσεν.

Θυμίζουμε πως η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε δυο αλλαγές στον κατάλογο της UEFA μέχρι και 24 ώρες πριν τον αγώνα, κάτι που πρακτικά σημαίνει μέχρι αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X