ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Χλωμό» για τρίτη μετεγγραφή

Τι ισχύει… και πως μπορεί να προκύψει ανατροπή δεδομένων

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην απόκτηση του Έσελινγκ προχώρησε το ΑΠΟΕΛ, ενώ προ των πυλών είναι ο Ζοάο Πέδρο, με τους «Γαλαζοκίτρινους» να ολοκληρώνουν δύο μεταγραφές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά, με τα υπάρχοντα δεδομένα, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα γίνει και τρίτη προσθήκη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο που προκύπτει είναι ότι ο κατάλογος Α' αποτελείται από 15 ποδοσφαιριστές και ως εκ τούτου θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση, ούτως ώστε να μπορεί να έρθει κάποιος άλλος.

Ξεκαθαρίζεται επίσης ότι για να φύγει παίκτης του ρόστερ θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αφορά κάποιον ο οποίος δεν θεωρείται απαραίτητος από τον Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και να έρθει πρόταση. Πάντως, μαθαίνουμε ότι μέχρι στιγμής κανένας σύλλογος δεν έχει ενημερώσει τους «Γαλαζοκίτρινους» περί ενδιαφέροντος του.

Ακόμη κάτι πολύ σημαντικό, είναι το ότι ναι έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες, ωστόσο δεν φάνηκε να υπάρχει εκείνος που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα και να κάνει τη διαφορά… Να είναι αυτό που λέμε έτοιμη λύση. Παράλληλα, το ότι οι 14 από τις 16 μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, αφορούν παίκτες που αγωνίζονταν ή αγωνίστηκαν πιο παλιά στο κυπριακό πρωτάθλημα (εξαίρεση οι Σκουφέτ και Τσεμπάκ), αν μη τι άλλο αποδεικνύει πως κριτήριο για το συγκρότημα του Κύπριου τεχνικού είναι τα νέα αποκτήματα να μην χρειάζονται αρκετό χρόνο προσαρμογής!

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως αν τελικά έχουμε ανατροπή δεδομένων και η ομάδα της Λευκωσίας προχωρήσει σε τρίτη μεταγραφή, τότε αυτή πιθανότατα θα αφορά χαφ, αφού η άμυνα ενισχύθηκε με τους Έσελινγκ και Πέδρο, ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι το ανέβασμα των Εντογκαλά, Ντε Βινσέντι και Μάγκλιτσα (μαθαίνουμε ότι κάλυψε το χαμένο έδαφος) είναι ικανό να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Συνοπτικά, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, το σενάριο που θέλει το ΑΠΟΕΛ να προχωράει σε επιπρόσθετη μεταγραφή συγκεντρώνει από λίγες μέχρι ελάχιστες πιθανότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση